pedagogjobb.se

Om arbetsplatsen

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun och en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här finns bra kommunikationer med både pendeltåg och motorväg. 

Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångfald bidrar till. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se 

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen.

Arbetsuppgifter

I uppdraget som skolsköterska ansvarar du tillsammans med skolledningen och övriga i elevhälsoteamet för att elevhälsans insatser på bästa sätt bidrar till elevernas måluppfyllelse.

Dina arbetsuppgifter är hälsofrämjande och förebyggande genom hälsosamtal och vaccinationer. Du arbetar utifrån socialstyrelsens riktlinjer med elevers fysiska, psykiska och sociala hälsa.

Du har en öppen mottagning för samtal, rådgivning, enklare sjukvård, åtgärda och hänvisa vidare. Du har ansvar för dokumentation i skolhälsovårdsjournaler

Du använder din profession för att vägleda lärarna i sina insatser med extra anpassningar och arbetar för att ge eleverna goda förutsättningar för skolanknytning och lärande.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barn- och ungdom, distrikt- eller skolsköterskeutbildning. 
En god förståelse för din roll i elevhälsoteamet är viktigt för att bidra med din kompetens inom medicin och omvårdnad. Du tar egna initiativ i elevhälsoteamet för att möta och följa upp elever och vägleda personal.

En god samarbetsförmåga är viktigt i arbetet för att skapa goda relationer och samverka med elever, vårdnadshavare och skolans personal, samt externa kontakter och EMI (skolsköterskegrupp).

Du har erfarenhet från arbete som skolsköterska. Du är kunnig i journalsystemet PMO. Vidare har du erfarenhet av arbete med elever med neuropsykiatriska funktionsvariationer.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-12

100% - 50%
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   GYM/2019/0011/606-33

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande.

Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-693 693. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Generell information

Sista ansökningsdag
2019-06-19

Arbetsplats
Stockholms län

Kommun
Nynäshamn

Yrkeskategori
Skolsköterska

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Omfattning
Heltid / deltid

Antal tjänster
1

Kontaktperson
Lena Birkmanis
Rekor 08-52068329
lena.birkmanis@nynashamn.se

Skolsköterska till Nynäshamns gymnasium

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-19

Ansök nu

Dela detta jobb