pedagogjobb.se

Logga

Skolsköterska till Internationella Engelska Skolan Johanneberg

Ort
Utgår

2020-07-08

Ansök nu

Skolsköterska till Internationella Engelska Skolan Johanneberg

Internationella Engelska Skolan Johanneberg är en årskurs 7-9 skola med 18 klasser, ca 560 elever och 60 personal. Skolan, som har funnits sedan hösten 2010, har ett tydligt fokus att skapa en trygg skolmiljö med höga akademiska förväntningar.
Vi söker nu en ny skolsköterska att förstärka vårt elevhälsoteam.
Vi välkomnar dig, som delar vår vision, våra värderingar och det vi erbjuder våra elever, till vår skola. Vårt arbetssätt och våra värderingar grundar sig på tre stöttepelare, vilka är:
En trygg miljö där ordning och reda råder, där lärarna kan undervisa och eleverna kan lära sig.
En hög akademisk nivå, där våra elever ska ha möjlighet att nå så långt som möjligt utifrån sina förmågor.
Att behärska det engelska språket - nyckeln till världen.

I skolsköterskans uppdrag ingår att följa elevernas utveckling mot kunskapsmålen, arbeta hälsofrämjande, förebyggande, genomföra vaccinationsprogram, organisera skolläkarmottagning, följa basprogrammet samt utföra enklare sjukvårdsinsatser. Vi söker nu dig som är legitimerad sjuksöterska med specialutbildning till distriktssköterska, barnsjuksköterska eller skolsköterska. Erfarenhet av digitala verktyg som ProReNata är meriterande. Har du tidigare arbetat som skolsköterska eller har erfarenhet av hälsofrämjande arbete med barn och unga ser vi det som mycket positivt. Du är intresserad av att arbeta med förebyggande häsloarbete och att vidareutveckla ett modernt skolsköterskeuppdrag. Du har ett bra bemötande, kan skapa förtroende hos barn och ungdomar, god förmåga att planera och prioritera samtidigt som du kan vara flexibel i de situationer som kräver det. Som person är du tydlig och fylld av energi, kommer med idéer och nya angrepssätt i arbetsrelaterade frågor. I den här rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid personlighet utifrån verksamhetens förutsättningar och behov. Du behärskar det svenska och engelska språket väl, såväl i tal som skrift.
Hos oss får du möjlighet att arbeta i en internationell och stimulerande miljö, med personal från världens alla hörn. Intresset för barns och ungdomars utveckling och ett professionellt förhållningssätt till arbetet på skolan är gemensamma nämnare.
På IES Johanneberg arbetar vi för att alla elever i vår skola ska känna trygghet och glädje under sin skolgång.

Dela detta jobb

Logga
Skolsköterska till Internationella Engelska Skolan Johanneberg

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB