pedagogjobb.se

Utbildningsförvaltningen i Ronneby har satt fokus på det kollegiala lärandet! Verksamheten ska genomsyras av kollegialt lärande och de metoder som bygger på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Då når vi framgång! Hos oss ska samtliga medarbetare vara väl medvetna om våra styrkor och värna om dessa, samtidigt som vi hela tiden utvecklas. Det gör vi tillsammans!

I utbildningsförvaltningen arbetar vi efter den röda tråden, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola, särskola till gymnasie- och vuxenutbildning.

Ta chansen att jobba i en kommun som fokuserar på kärnan i utbildningen!

Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.

Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta som skolsköterska - resurs. Det innebär att du kommer att stötta upp elevhälsans medicinska insats EMI på våra olika skolenheter, utifrån rådande behov. Skolsköterskan ingår som mycket viktig del i elevhälsoteamet tillsammans med kuratorer, speciallärare/specialpedagog och rektor, samt ett nära samarbete med skolans övriga personal. Vi arbetar tillsammans för att utforma en miljö som på bästa möjliga sätt främjar elevernas psykiska, fysiska och sociala utveckling, hälsa samt lärande. Arbetet är främst av förebyggande karaktär med hälsosamtal och riktade hälsokontroller som viktiga inslag.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till barnsjuksköterska, distriktssköterska eller skolsköterska. Du behöver ha tidigare erfarenhet av arbete som sjuksköterska. Erfarenhet som skolsköterska är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande, vill vi att du ansöker via den digitala länken.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Skolsköterska- Resurs

Företag Ronneby Kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-22

Ansök nu

Dela detta jobb