pedagogjobb.se

Logga

Skolsköterska IES Sundsvall

Ort
Kategorier
Utgår

2021-07-31

Ansök nu

Skolsköterska IES Sundsvall

Internationella Engelska skolan i Sundsvall söker en skolsköterska, som tillsammans med övriga medarbetare i vårt professionella elevhälsoteam (Student Care Team), vill vara med och säkerställa det hälsofrämjande arbetet på skolan. I vårt SCT ingår speciallärare, specialpedagog, studie- och yrkesvägledare, skolsköterskor, skolläkare, skolpsykolog, kuratorer, biträdande rektorer, rektor och akademiskt ansvarig.

Elevhälsans arbete ställer stora krav på sina medarbetare, och förutom engagemang och ett genuint intresse för att jobba med barn och ungdomar, söker vi dig som har en utvecklad känsla för lagarbete, kan samverka och ta egna initiativ.

Kvalifikationer:
Specialistsjuksköterska i öppen hälso-och sjukvård/distriktssköterska alt Specialistsjuksköterska barn- och ungdom eller skolsköterska enligt skolsköterskeprogrammet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som skolsköterska eller liknande arbete.

Som skolsköterska arbetar du främst hälsofrämjande. I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter för skolsköterska som bl.a. innefattar hälsosamtal, öppen mottagning, läkarmottagning, vaccinationer samt förebyggande hälsoarbete. På IES tycker vi om att jobba tillsammans, och över yrkesgränserna. Vi tycker det är mycket viktigt med ett gott samarbete mellan elevhälsan/SCT och övrig personal på skolan, för att tillsamman stödja eleverna att må bra och nå utbildningens mål.

Vi talar oftast svenska med eleverna, men det är bra om du känner dig trygg med att våga tala engelska, då kommunikation med personal ofta sker på engelska.
IES Sundsvall tillhör organisationen Internationella Engelska Skolan i Sverige AB och är en växande friskola. IES har en central elevhälsa där skolsköterskan blir inkluderad och får ta del av nätverksträffar och utbildning.

För mer information om vår skola besök https://sundsvall.engelska.se

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av annonsplatser. Vänligen respektera detta.
Tjänsten är ett vikariat på heltid mellan December 2021 och Juni 2022.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logga
Skolsköterska IES Sundsvall

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB