pedagogjobb.se

Skolsköterska i Ängelholms kommun 80%

Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-31

Ansök nu

Skolsköterska i Ängelholms kommun 80%

Om arbetsplatsen

Ängelholm är landets första agila kommun! 
Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor. 

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten. 

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss? Läs mer på jobb.engelholm.se

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en skolsköterska till Toftaskolan i Munka-Ljungby. Skolsköterskan är en del av Elevhälsans medicinska resurs som ingår i Elevhälsan. Uppdraget är att stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål genom hälsofrämjande och förebyggande insatser. I det individuellt riktade arbetet har elevhälsan ett särskilt ansvar för att undanröja hinder för varje enskild elevs lärande och utveckling. 

Som skolsköterska arbetar du under eget medicinskt yrkesansvar med ca 550 elever för heltid. Du är en del av skolans elevhälsoteam med placering på Toftaskolan. 
Arbetsuppgifter: 
• arbeta för god fysisk, psykisk och social arbetsmiljö för eleverna i nära samarbete med skolan 
• genomföra hälsoundervisning enskilt och i grupp 
• erbjuda hälsosamtal och hälsoundersökningar 
• identifiera och stödja elever i behov av särskilt stöd 
• självständigt värdera och ordinera vaccinationer i nationella vaccinationsprogrammet och kompletterande vaccinationer. 
• ha regelbunden öppen mottagning med rådgivning och medicinska bedömningar 
• medverka aktivt i kvalitetsutveckling 

Du kommer att ingå i en kompetent arbetsgrupp med gott arbetsklimat. Skolsköterskor och skolläkare har regelbundna kollegiala träffar och handledning i grupp.

Kvalifikationer

Leg. sjuksköterska med specialistutbildning som barnsjuksköterska, distriktssköterska eller skolsköterska. 

Erfarenhet krävs. Vi ser gärna att du har erfarenhet som skolsköterska eller av arbete med barn och ungdomar. 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har lätt för att samarbeta och tar egna initiativ. 
God vana att arbeta med datorn som stöd efterfrågas. Vi dokumenterar elektroniskt i PMO och har digitala elevhälsoenkäter. 
Körkort och tillgång till egen bil erfordras.

Anställningens omfattning

Intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan då tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.

Ansökan

Referensnummer:   A890189

Övrigt

Ängelholms kommun ska vara en organisation där medarbetarna trivs, utvecklas och vill stanna kvar. Vi strävar efter att erbjuda heltid för ökad jämställdhet och attraktiva arbeten.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och kunna kommunicera snabbt och enkelt med dig som sökande, ber vi dig ansöka via länk i annonsen. 

Vi har inför denna rekrytering tagit ställning till vilka rekryteringskanaler vi önskar använda. Därför undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Generell information

Sista ansökningsdag
2019-08-31

Arbetsplats
Skåne län

Kommun
Ängelholm

Yrkeskategori
Skolsköterska

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Omfattning
Deltid

Antal tjänster
1

Kontaktperson

Ann-Louise Rubin
Enhetschef, Elevhälsan 0431 - 46 88 69 

Facklig företrädare

Anna Lennwall
Skolsköterska 0431 - 46 88 75 

Dela detta jobb

Skolsköterska i Ängelholms kommun 80%

Ängelholms kommun