pedagogjobb.se

Logga

Skolsköterska

Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-25

Ansök nu

Skolsköterska

Internationella Engelska Skolan Huddinge söker en till legitimerad skolsköterska, som tillsammans med övriga medarbetare i vårt tvärprofessionella elevhälsoteam (Student Care Team), vill vara med och säkerställa det hälsofrämjande arbetet på skolan. I vårt SCT ingår speciallärare, skolsköterska, skolläkare, skolpsykolog, och kurator. SCT:s arbete leds av biträdande rektor.
Här ges det möjlighet att arbeta i en internationell miljö med en tydlig pedagogisk tanke. Elevhälsans arbete ställer stora krav på sina medarbetare, och förutom engagemang och ett genuint intresse för att jobba med barn, söker vi dig som har en utvecklad känsla för lagarbete, som tex. att vara på rätt plats vid rätt tillfälle, samt både kan samverka och ta egna initiativ.

Kvalifikationer: Vidareutbildad distriktssköterska eller utbildning med specialistsjuksköterska barn- och ungdom och skolsköterska enligt skolsköterskeprogrammet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som skolsköterska eller liknande arbete. I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter för skolsköterska arbete som bl.a. innefattar hälsosamtal, öppen mottagning, läkarmottagning, vaccinationer samt förebyggande hälsoarbete.

IES Huddinge tillhör organisationen Internationella Engelska Skolan i Sverige AB. IES har en central elevhälsa där skolsköterskan blir inkluderad och får ta del av nätverksträffar och utbildning. Ledorden för skolan är tvåspråkighet, lugn lärmiljö och tough love. För mer information om vår skola besök http//engelska.se/huddinge
Tjänsten som är på 100% är tillsvidare med 6 månaders provanställning och tillsätts i oktober 2020.

Rekrytering sker löpande. Märk ansökan med ”Skolsköterska".
Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logga
Skolsköterska

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB