pedagogjobb.se

logga

Skolorna på Östratorn söker lärare i trä- och metallslöjd 80%

Ansök nu

Skolorna på Östratorn söker lärare i trä- och metallslöjd 80%

Barn- och skolförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?"

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Skolorna på Östratorn söker lärare i trä- och metallslöjd

Om oss

Munspelet F-3, Flygelskolan F-5 och Östratornskolan 4-9 är Skolorna på Östratorn. Tillsammans har vi drygt 870 elever som är studiemotiverade och intresserade av att lära och utvecklas och som når goda resultat. Här välkomnas du av trygga lärarlag med stor erfarenhet och stort engagemang. Hos oss erbjuds många möjligheter till samarbete och kollegialt lärande i ett F-9- perspektiv.

För att kunna se eleverna och ge bästa stöd arbetar våra specialpedagoger och speciallärare nära elever och lärare. Förutom specialpedagoger och speciallärare ingår också kurator, socialpedagog, skolsköterska och skolpsykolog i vårt elevhälsoteam. EHT träffas regelbundet och arbetar både förebyggande/ främjande och åtgärdande. Även skolbibliotekarie, IKT-pedagog och SYV finns med i arbetet för att öka elevernas måluppfyllelse.

Arbetsuppgifter

I uppdraget som slöjdlärare undervisar du elever i åk 3-9. Du planerar och genomför arbetet i enlighet med uppdraget i styrdokumenten. Som lärare hos oss arbetar du tillsammans med övriga medarbetare och nära samarbete med övriga slöjdlärare. Vårt systematiska kvalitetsarbete är verksamhetsnära och utgår från skolornas gemensamma utvecklingsområden. Här arbetar vi tillsammans för att göra bra ännu bättre.

I uppdraget ingår mentorskap. Som mentor stöttar du tillsammans med en kollega eleverna i skolsituationen och samordnar aktuella aktiviteter och kontakter runt eleverna.

Vi använder iPad och Cromebooks och planerar och kommunicerar i Unikum samt Google Workspace for Education. Det är viktigt att du ser digitalisering som en naturlig del i ditt arbete.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är legitimerad och behörig slöjdlärare. Du planerar och undervisar i ditt ämne utifrån gällande Läroplan. 

Vi förutsätter att du ser eleverna ur ett helhetsperspektiv och att du har ett engagerat förhållningssätt i mötet med elever, föräldrar och kollegor. Du är trygg i bemötandet av alla elever och samtidigt tydlig i din ledarroll i undervisningen. God samarbetsförmåga samt intresse av att driva pedagogiskt utvecklingsarbete är också viktiga förmågor. På våra skolor finns möjlighet för dig att vara delaktig och utvecklas i din yrkesroll.

I rekryteringen tillämpar vi löpnade urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att träffa dig!

Välkommen med din ansökan.

För att få arbeta med barn inom skola och förskola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Lön: Månadslön

Tillträde: Snarast

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2021-09-30

Referensnummer

2021/830

Kontaktperson(er)

Ann-Marie Jannesson Elias, 046-359 7241

Facklig(a) företrädare

Eva Eliasson, Lärarförbundet, 046-359 50 00 vxl

Jonas Håkansson. LR, 046- 359 7241 vxl

Dela detta jobb

logga
Skolorna på Östratorn söker lärare i trä- och metallslöjd 80%

Barn- och skolförvaltningen i Lunds kommun