pedagogjobb.se

Logga

Skolkurator Praktiska Gymnasiet i Borås

Ort
Utgår

2019-11-22

Ansök nu

Skolkurator Praktiska Gymnasiet i Borås

Redan 1999 startade Praktiska Gymnasiet sin första skola. Sedan dess har vi vuxit och idag har vi 33 skolor runt om i Sverige. Vi arbetar hela tiden efter att utvecklas och driva vår idé framåt för att varje elevs utbildning ska bli den bästa.

Många företag längtar efter någon som vill ha jobb direkt efter gymnasiet. Det råder stor brist på arbetskraft i många praktiska yrken, inte bara i Sverige, utan även i resten av världen. Vårt samarbete med de olika branscherna gör att vi håller koll på vad marknaden behöver för arbetskraft. Vi utbildar för att det ska leda till jobb. 

Om tjänsten

Som skolkurator hos oss, kommer du att vara en viktig del i vårt Elevhälsoarbete, du kommer att delta i våra EHT-möten. Du kommer också att arbeta med förebyggande elevhälsovård samt coachande samtal med elever.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning 20% med start enligt överenskommelse.

 

Din bakgrund

Vi ser i första hand att du har adekvat utbildning för tjänsten, men personlig lämplighet samt erfarenhet är mycket positivt. Då det ingår en hel del samarbete i tjänsten, ser vi att du är trygg med detta arbetssätt.

 

 

Är du den vi söker?

Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 2019-11-22. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor Richard Edström på 070 3200980eller via mail richard.edstrom@praktiska.se . Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

Om AcadeMedia

Praktiska Gymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningsanordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre.

Läs gärna mer på www.academedia.se.

Dela detta jobb

Logga
Skolkurator Praktiska Gymnasiet i Borås

Praktiska Sverige AB