pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasieskolor och vuxen- och företagsutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.  Kunskapsskolans första grundskolor startades år 2000 och idag går drygt 14 500 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. 

Gymnasiet:
Vår vision är att ge nästa generation de bästa förutsättningarna att forma morgondagens samhälle. Vi erbjuder en gymnasieutbildning som förbereder eleverna för högre studier och livet i stort. Våra skolor kännetecknas av ett stort kunskapsfokus, men också av att stor vikt läggs vid elevernas personliga utveckling. Skolorna präglas av en skolkultur med nära relationer mellan elever och medarbetare. 

Kunskapsgymnasiet Globen söker en skolkoordinator
Kunskapsgymnasiet Globen är en gymnasieskola med Ekonomiprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapliga programmet och Vård- och omsorgsprogrammet. Skolan har idag cirka 470 elever. Skolan startade 2008 och ligger ett stenkast från Gullmarsplan. 

Vi erbjuder dig en arbetsplats med god stämning där det är högt i tak och en gemenskap där vi alla brinner för eleverna. Vi drivs av utveckling, har höga förväntningar, ser kraften i varje individ och når längre tillsammans. Känner du att du skulle vilja jobba som koordinator här? Välkommen med din ansökan!

Som skolkoordinator bidrar du aktivt till att elever och föräldrar är nöjda med sin skola. Du hanterar administration på skolan, är en länk till huvudkontor och är tillgänglig för skolans elever och föräldrar. I rollen ingår det även att hantera en del av skolans lokalfrågor. Du är även ett av skolans ansikten utåt och ska vara en positiv förebild genom att agera i överensstämmelse med företagets värderingar och verksamhetens mål. 

Kvalifikationer 
Du behöver ha minst gymnasiekompetens men gärna högskolestudier eller verksamhetsrelaterade kurser. Vi söker dig som är intresserad av ungdomar och deras sociala och personliga utveckling samt som har erfarenhet av arbete med ungdomar såväl som administration. 

För att trivas med rollen: 

  • Är du stresstålig, strukturerad och noggrann i ditt arbete

  • Tycker du om att arbeta i olika digitala system och har redan stor erfarenhet av det

  • Har ett positivt förhållningssätt till nya uppgifter, arbetar självständigt och är proaktiv i ditt arbete

  • Är du ansvarstagande med hög känsla för service och kan skapa förtroende hos elever och personal

  • Är du van följa processer och 

  • Håller du dig uppdaterad inom lagar och regler som gäller ditt område

Meriterande kvalifikationer
Vi ser gärna att du är förtrogen med personal- och elevadministrativa system som exempelvis HRM, procapita, indra, CSN och schoolsoft. Över året arbetar du i många digitala system varför erfarenhet av det är avgörande.

Arbetstid och varaktighet
Tjänsten är en tillsvidaretjänst 100%, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Tillträde enligt överenskommelse

Rekryteringsprocessen 
Ansökan sker via länken nedan senast den 21 januari 2022. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid frågor kontakta Rektor Kajsa Rehnman 073-313 71 47 kajsa.rehnman@kunskapsgymnasiet.se 

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

Kontaktperson

Kajsa Rehnman

kajsa.rehnman@kunskapsgymnasiet.se

logo

Skolkoordinator

Företag Kunskapsskolan
Ort
Utgår

2022-01-21

Ansök nu

Dela detta jobb