pedagogjobb.se

Skolbibliotekarie/Fritidspedagog

Företag Yobber AB
Ort
Utgår

2021-06-18

Ansök nu

Skolbibliotekarie/Fritidspedagog

Om oss
Vi är en dynamisk skola från förskoleklass till årskurs 9. Vi förnyar och förbättrar ständigt våra pedagogiska metoder och fokus är alltid på den individuella elevens kunskaper och utveckling. British Junior är först och främst en kunskapsskola men våra pedagoger lär också barnen den fulla meningen med empati, social interaktion, förståelse för andra kulturer och disciplin. Vi lär eleverna att respekt, kunskap, förståelse, acceptans och samarbete är vägen till långsiktig framgång. Vår fritidsverksamhet, Afternoon School, är till för elever från förskoleklass upp till årskurs 3. Afternoon School har ett utpräglat pedagogiskt syfte där vi har en röd tråd genom hela dagen med lärande, lek och vila.

Dina arbetsuppgifter
Under förmiddagarna arbetar du i biblioteket med utlåning och returnering av böcker, och att organisera biblioteket. Du kommer också att vara delaktig i den pedagogiska lunchen och agera som rastvakt. Under eftermiddagarna är du en del av personalen på vårt fritidshem, AS.

Om dig
Du som söker har ett brinnande intresse för böcker och att främja barns läslust. Du är ansvarstagande och strukturerad, med god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Din samarbetsförmåga är mycket god och du har lätt för att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du hanterar konflikter på ett lyhört och konstruktivt sätt. Vidare har du god förmåga att kommunicera på svenska i såväl tal som skrift. Du tycker om att dela med dig av dina erfarenheter och kunskaper, samtidigt som du är öppen för nya arbetssätt. Utbildning och erfarenhet är meriterande.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Skolbibliotekarie/Fritidspedagog

Yobber AB