pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Skoladministratör till Djuråsskolan och Bäsna skola

Företag Gagnefs kommun
Ort
Utgår

2022-11-27

Ansök nu

Skoladministratör till Djuråsskolan och Bäsna skola

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.

Som medarbetare i Gagnefs kommun delar vi en gemensam värdegrund – det vill säga de grundläggande värderingar och förhållningssätt som gäller. Den genomsyrar vårt dagliga arbete.

Gagnefs kommuns värdegrund

  • Jag är här för alla i Gagnefs kommun

  • Jag är kommunikativ och möter människor med respekt

  • Jag ser utvecklingsmöjligheter, reflekterar och agerar

 

Beskrivning

Djuråsskolan är en f-9 skola med ca 500 elever och tillhörande fritidshem. Bäsna skola är en mindre enhet, f-3, med ca 50 elever. Kännetecknande för båda skolorna är hög trivsel bland personal och elever. Vi är också glada över att vi har en hög lärarbehörighet!

Skolorna står inför spännande utmaningar, då vi ska bygga nytt på båda ställena. Personalen har varit med i den kreativa processen vad gäller lärmiljöernas utformning.

Arbetsuppgifter

Som skoladministratör kommer du att arbeta med elev- och personaladministration mot Djuråsskolan samt Bäsna skola. Vikarieanskaffning utgör en del av arbetet. Tjänsten innebär samverkan med kommunens övriga skoladministratörer och handläggare. I tjänsten ingår även mycket kontakt med skolans övriga personalgrupper, elever, myndigheter och allmänhet.  
Du tar fram underlag och sköter rapportering av statistik till skolverket och SCB. Övriga allmänna administrativa arbetsuppgifter utifrån verksamhetens behov förekommer.

Du blir "spindeln i nätet" på vår skolexpedition, helt enkelt!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning med inriktning personaladministration eller
annan eftergymnasial utbildning i kombination med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt.  Vi vill se att du har erfarenhet från kvalificerad administration samt goda IT kunskaper och att du känner dig bekväm i att jobba i olika digitala system, som tex Office-paketet och någon lärplattform. Du har erfarenhet av arbete i skolverksamhet så att du kan planera, strukturera och genomföra sedvanliga arbetsuppgifter för skolans verksamhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba mot olika skolmyndigheter. I rollen krävs att du är flexibel och har förmåga att själv planera och strukturera ditt arbete. Du är bra på att skapa relationer och samarbeta med dem du kommer i kontakt med.

Före anställning ska giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas.

Villkor

B-körkort erfordras

Tillsvidareanställning, 100 %, med tillträde 2023-01-02 eller efter överenskommelse.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.

Övrigt

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. 

Personer med skyddade personuppgifter rekommenderas att skicka ansökan med brevpost till adress; Gagnefs kommun,785 80 Gagnef.  I ansökan ska framgå vilken tjänst som söks och en tydlig information om myndighetsbeslut om skyddade personuppgifter. Önskvärt är att Skatteverkets beslut om skyddade personuppgifter följer med ansökan för att ansökan ska kunna skyddas på rätt sätt från början.  

Anställningsform

                Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

                Heltid

Tillträde

                2023-01-02 eller enligt överenskommelse

Löneform

                Månadslön

Antal lediga befattningar

                1

Sysselsättningsgrad

                100%

Ort

                Gagnefs kommun

Län

                Dalarnas län

Land

                Sverige

Referensnummer

                2022/146

Kontakt

                Boel Dahlberg, 0241-15315

                Eva Backlund, 0241-15346

Facklig företrädare

                Vision, 0241-15100

Publicerat

                2022-11-07

Sista ansökningsdag

                2022-11-27

Dela detta jobb

logo
Skoladministratör till Djuråsskolan och Bäsna skola

Gagnefs kommun