pedagogjobb.se

OM UPPDRAGET

Nu söker vi för vår kunds räkning just dig som som är legitimerad distriktssjuksköterska eller sjuksköterska och vill jobba i Lidköping i sommar på Närakuten

Arbetstiderna är dag/kväll och helg. Främst dagtid

DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska/distriktssjuksköterska inom primärvården

Man kan likna Närakuten vid en förstärkt jourcentral där det nu också bland annat finns möjlighet till viss röntgen och konsultation av sjukhusets olika specialistläkare.

DIN PROFIL

Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska alternativt en erfaren allmänsjuksköterska med erfarenhet av primärvård

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Logo

Sjuksköterska/Distriktssjuksköterska till Lidköping i sommar!

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-26

Ansök nu

Dela detta jobb