pedagogjobb.se

Logga

Simlärare sökes till Stenungsund Arena

Ort
Kategorier
Utgår

2020-12-07

Ansök nu

Simlärare sökes till Stenungsund Arena

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 900 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Kommunen är organiserad i en förvaltning med fyra sektorer. Sektor Utbildning omfattar förskolor och grundskolor med tillhörande skolbarnomsorg, grundsärskola, gymnasium, vuxenutbildning samt Kultur- och fritid. I Stenungsunds kommun utbildar vi världsmedborgare som står väl rustade för framtidens alla utmaningar.

Hos oss på Stenungsund Arena arbetar vi för att ge våra besökare en trygg och trevlig upplevelse genom bra service i samtliga moment samt ett professionellt värdskap. Vi söker dig som vill arbeta i en av Västsveriges största och modernaste idrottsanläggningar och som brinner för värdskap och service. Tjänsten som simlärare är en del av ett utvecklingsprojekt för att utöka antalet simskoleplatser i kommunen, ett arbete som sker i samarbete med simklubben S77.

Är du beredd att ge lite mer tillsammans med vårt badteam är du välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter:

I den här rollen kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter så som simlärare, uppsökande och aktiv badbevakning, lokalvård, vattengymnastik och bemanning av receptionen med allt vad det innebär. Sammantaget handlar det om att ge bästa möjliga service åt våra besökare. Du arbetar i en arbetsmiljö som delvis är varm, fuktig, stimmig och fysiskt krävande.

Simskolan bedrivs på söndagseftermiddagar i samarbete med simklubben S77. Denna del av uppdraget kan komma att utökas och förläggas till andra tider i veckan om vi ser sådana möjligheter under projekttiden.

Kvalifikationer:

Du ska vara diplomerad simlärare och ha erfarenheter av att arbeta med simskola och pedagogisk verksamhet för barn. Du är livräddningskunnig och har D-HLR-utbildning. Det är meriterande om du har gått Svenska Simförbundets simlärarutbildning.
Det är även meriterande om du har erfarenhet av lokalvård och receptionstjänst/kassatjänst. Om du är utbildad i vattengympa, vattenträning eller är gyminstruktör ser vi även det som en merit.

För att lyckas i denna roll är du noggrann, social och serviceinriktad och älskar att jobba med pedagogisk verksamhet för stora och små. Du är bra på att samarbeta men kan även arbeta självständigt och ta egna beslut. I den här verksamheten kommer du i kontakt med många människor, både internt på arenan, i samverkan med simklubben och med barn, föräldrar och gäster till arenan och du behöver kunna rycka in i olika sorters frågeställningar som dyker upp. Det är positivt om du har goda erfarenheter i att leda grupper och samarbeta med olika aktörer.

För att arbeta hos oss behöver du ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret, ansök via länken nedan.

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ovrigt-arbete-och-kontakt-med-barn/

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.
 

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan!
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2020-12-07

Arbetsgivarens referensnummer: A988044

Upplysningar lämnas av:

Jon Nordquist
Driftsamordnare Stenungsunds Arena
E-post: Jon.Nordquist@ stenungsund.se

Dela detta jobb

Logga
Simlärare sökes till Stenungsund Arena

Stenungsunds kommun