pedagogjobb.se

Logo

SFI-lärare till Vuxenutbildningen

Företag Ockelbo kommun
Ort
Utgår

2021-08-01

Ansök nu

SFI-lärare till Vuxenutbildningen

Om arbetsplatsen
Ockelbo kommun är en Plats att växa och vi som arbetar här värnar om våra medborgare och att ständigt utveckla kommunen. Vår vision är att vara en attraktiv arbetsgivare och att vi som arbetar här är stolta och engagerade i våra arbeten. En viktig framgångsfaktor tror vi är att skapa samma möjligheter att växa för våra medarbetare som för våra medborgare och i vår lilla kommun med ca. 500 medarbetare finns det möjligheter att göra skillnad – på riktigt! Här arbetar alla verksamheter i närhet till varandra och med korta beslutsvägar blir delaktighet och möjlighet att påverka en naturlig del i vardagen.

Vi erbjuder alla våra månadsanställda medarbetare olika förmåner bl.a. möjlighet att semesterdagsväxla så beroende på ålder kan du ha upp emot 37 semesterdagar på ett år. Vi har även 1 500 kr i friskvårdsbidrag varje år samt tillgång till Falck Personalstöd. För oss är det också viktigt att alla medarbetare har möjlighet att kunna förena arbetsliv med privatliv.

Vill du ha ett meningsfullt arbete där du är med och utvecklar vår kommun tillsammans med oss?

Arbetsuppgifter
Som SFI-lärare jobbar du med att undervisa svenska för invandrare. Vuxenutbildningen ska alltid möta varje elev utifrån hans eller hennes behov och förutsättningar. Flexibilitet är en nödvändighet då vuxenutbildningen är under ständig förändring.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare i SFI eller svenska som andraspråk enligt Skolverkets krav och har ett stort intresse för undervisning.

Har du erfarenhet av att organisera och leda arbetet kring svenska som andraspråk och nyanlända elever och/eller prelitterata i Vuxenutbildningen är det meriterande. Det är även meriterande om du har behörighet att undervisa i Engelska.

Som person är du utvecklingsinriktad, ansvarskännande och en driven pedagog som brinner för dina ämnen. Du har höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas, och förmåga att fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande. Du tar ansvar för och har insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.

Att arbeta språk- och kunskapsutvecklande samt med formativ bedömning är en självklar del av din undervisning. Vi hoppas på att få välkomna
dig till vår skola!

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid / deltid
80%, eventuellt heltid.

Tillträde: 2021-09-01
2021-09-01 eller enligt överenskommelse.

Tidsbegränsad till: 2022-06-30

Ansökan
Ansök senast: 2021-08-01
Referensnummer: C58702

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen:  1

Kontakt
Kontaktperson
Ola Åberg
Rektor vuxenutbildningen
0297-553 43

Övrigt
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Bor du utanför Ockelbo?
Det är närmare än du tror; med X-trafik tar det 22 minuter från Gävle, 35 minuter från Sandviken och 35 minuter från Bollnäs att komma hit.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
SFI-lärare till Vuxenutbildningen

Ockelbo kommun