pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

SFI-lärare

Företag Vansbro kommun
Ort
Utgår

2022-10-04

Ansök nu

SFI-lärare

Om arbetsplatsen

Hos oss är var och en av oss en viktig del i helheten!

Välkommen med din ansökan.
Vansbro kommun kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ständigt lärande. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel och resultat på arbetsplatsen, därför är det viktigt för oss att du känner dig delaktig i vår utveckling av verksamheten och stolthet över den verksamhet som vi tillsammans skapar för våra medborgare i Vansbro kommun.

Vansbro kommun är den lilla kommunen med det stora innehållet. Längs älven sträcker sig kommunens lokalsamhällen Äppelbo, Vansbro, Dala-Järna och Nås med kringliggande byar i de västra delarna av Dalarna. I Vansbro kommun är vi mycket stolta över bredden inom näringslivet som skapar en mycket god arbetsmarknad med ett brett och rikt föreningsliv samt god kommunal service i samtliga kommundelar. Hos oss finns en närhet och enkelhet som ger stora möjligheter till livskvalité.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu lärare för undervisning inom SFI, svenska för invandrare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara undervisning som anpassas till deltagarnas förkunskaper och förutsättningar. En del kontakter med samhälls- och arbetslivet förekommer också, i och med att viss språkpraktik ingår för våra elever.

Förutom SFI-undervisning kan det även tillkomma undervisningstimmar inom andra områden i verksamheten som är kopplat till SFI och svenska som andraspråk.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarexamen och lärarlegitimation med behörighet i Sfi och/eller i Svenska som andraspråk och/eller utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av arbete med läs- och skrivinlärning, språkutvecklande arbetssätt och flerspråkighet är meriterande.

Självklart är du väl förtrogen med skolans styrdokument och har förmåga att individualisera och variera undervisningen utifrån elevernas behov. Du har goda IT-kunskaper, som du gärna använder i ditt arbete med att hitta alternativa vägar till lärandet för varje enskild elev. Du är flexibel, har god samarbetsförmåga, är relationsskapande och kvalitetsmedveten. Vi ser även att du har god förmåga att motivera och entusiasmera andra och du är en god ledare med personlig mognad.

Som person är du positiv och tycker om att arbeta i team och tillsammans med kollegor skapa struktur, sammanhang och goda relationer. Vi ser att du gillar att arbeta med utvecklingsarbete och att du i samverkan med andra aktörer kan hitta former för integrering av SFI-undervisningen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Före anställning ska examensbevis och lärarlegitimation lämnas.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Referensnummer: A1158010-2022-130

Ersättning

Löneform: Månadslön

Anställning

Arbetstid:  Dagtid

Övrigt

Insända ansökningar återsändes ej. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Uppgifterna behandlas och sparas enligt GDPR (dataskyddsförordningen).

Vansbro kommun erbjuder möjlighet till fri tillgång till simhall och gym, semesterdagsväxling samt busskort till förmånligt pris.

Personer med skyddade personuppgifter rekommenderas att skicka ansökan med brevpost till adress; Vansbro kommun Norra Allégatan 30, 786 31 Vansbro. I ansökan ska framgå vilken tjänst som söks och en tydlig information om myndighetsbeslut om skyddade personuppgifter. Önskvärt är att Skatteverkets beslut om skyddade personuppgifter följer med ansökan för att ansökan ska kunna skyddas på rätt sätt från början.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
SFI-lärare

Vansbro kommun