pedagogjobb.se

Logga

School Nurse

Ort
Kategorier
Utgår

2020-07-31

Ansök nu

School Nurse

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 37 schools and around 26,800 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

About this vacancy

Internationella Engelska skolan i Bromma är en friskola med elever i årskurserna 4-9.  Skolan är tvåspråkig med undervisning på engelska och svenska. Vi är en skola med klar värdegrund, vi ger eleverna en trygg arbetsmiljö, god disciplin och mycket omvårdnad. Vi har tydliga regler och förväntningar. Ledorden för skolan är är tvåspråkighet, lugn lärmiljö och tough love.

För mer information om vår skola besök https://bromma.engelska.se/

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning som skolsköterska, distrikts- och/eller barnsjuksköterska. Tillsammans med övriga medarbetare i vårt tvärprofessionella elevhälsoteam (Student Care Team), vill vara med och säkerställa det hälsofrämjande arbetet på skolan. Dina erfarenheter av förebyggande och hälsofrämjande arbete med fokus på barn och ungdomar på organisations-, grupp- och individnivå är värdefulla och meriterande liksom erfarenhet av ProRenata, vårt digitala journalprogram. Samarbete även med skolläkaren som kommer ca en gång i månaden.

Elevhälsans arbete ställer stora krav på sina medarbetare och värdefulla egenskaper är flexibilitet, engagemang och ett genuint intresse för att jobba med barn

Vi värdesätter din goda förmåga att arbeta både självständigt och i team vilket förutsätter trygghet och flexibilitet. Stor vikt läggs vid erfarenhet och personlig lämplighet. Som skolsköterska arbetar du förebyggande och hälsofrämjande med hälsobesök och vaccinationer utifrån basprogram, planerad och öppen mottagning, deltagande i elevhälsoteam. Samverkan även med vårdnadshavare, socialtjänst och andra vårdenheter ingår. Du kommer vara en av två skolsköterskor med elever åk 4-9. Du har ett nära samarbete med rektor samt övriga inom elevhälsoteamet och ska tillsammans med dem driva och utveckla elevhälsoarbetet. Det innefattar bland annat undervisning riktad till elever samt personal.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av annonsplatser. Vänligen respektera detta. 

Denna 100%-iga tillsvidaretjänst har tillträde 7 augusti och sex månaders provanställning. Lön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns.

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten, vänligen kontakta verksamhetschef för elevhälsan IES; Helena Luning, ​helena.luning@engelska.se​.

Rekrytering sker löpande, skicka därför in din ansökan till ​recruitment.bromma@engelska.se så snart som möjligt. Märk ansökan med ”Skolsköterska"

Dela detta jobb

Logga
School Nurse

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB