pedagogjobb.se

Logga

School Counsellor

Ort
Utgår

2021-06-20

Ansök nu

School Counsellor

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 39 schools and around 28,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Behavior Manager IESL Om den här vakansen Behavior Manager på Internationella Engelska skolan i Linköping Internationella Engelska Skolan i Linköping är en skola för årskurserna 4-9 med cirka 730 elever och 80 medarbetare. Skolan är belägen i gamla byggnaden för lärarseminariet i en vacker park, nära till bussar, centralstation och Linköping City. Skolan har en internationell inriktning och undervisningen bedrivs både på engelska och svenska beroende på ämnet.

Skolan verkar för att lärande och kunskap sätts i första rummet. Vi är en skola med en klar värdegrund, med en trygg arbetsmiljö, god disciplin och mycket omvårdnad. Eleverna skall lära sig ta ett personligt ansvar för sin utveckling och arbetsmiljö och att respektera sina skolkamrater, lärare och sig själva. Vi följer den svenska läroplanen med undervisning på både engelska och svenska. Internationella Engelska skolan i Linköping (IESL) söker nu en Behavior Manager på heltid med start omgående.

Som Behavior Manager kommer du att med stöd från rektor och ledarskapsteamet att ansvara för att säkerställa skolans allmänna ordning och disciplin samt att policy och rutiner för uppträdande upprätthålls. Behavior Manager kommer att; stödja årskursansvarig, lärare och övrig supportpersonal samt vårdnadshavare i ledning och uppförande samarbeta nära med Student Care Team för att förstå och därmed kan utveckla elevers uppförande på bästa sätt samarbeta med assisterande rektor år 4-6 och år 7-9 för att reflektera över och utvärdera rutiner för att på bästa sätt stödja elever och lärare i deras dagliga arbetet utbilda personlig som ingår i Behavior Managementteamet

Om dig: du ska vara och respektera förebild, med betoning på vårt kollektiva uppdrag, vara konsekvent och objektivt i hantering, visa hög standard för etiskt och moraliskt uppförande vara och inspirerande motivator, och konstruktiv resurs för våra lärare och elever som starkt återspeglar och delar skolans värderingar arbeta proaktivt med personlig, vårdnadshavare och elever om beteendestyrning Arbetsspråket på skolan är engelska men dina samtal kommer ofta att vara på svenska.

Vi ser gärna att du har erfarenhet / vill att du jobbar nära dina kollegor i arbetslaget. Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt. Vi undanber oss alla tjänster om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök via e-post genom att skicka CV och personligt brev till angiven mailadress. Märk mejlet med "Beahaviormanager".

Dela detta jobb

Logga
School Counsellor

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB