pedagogjobb.se

Logga

School Administrator

Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-08

Ansök nu

School Administrator

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 37 schools and around 26,800 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


More about the company and its schools can be found at www.engelska.se


Skoladministratör/ Receptionist - vikariat läsåret 20/21

Vi söker just nu en skoladministratör/receptionist som är intresserad av att arbeta i en internationell miljö.

Personliga kvalifikationer

Vi söker dig som är en driven, serviceinriktad och initiativrik administratör/receptionist. Du är utåtriktad, social och har lätt för att komma överens med dina kollegor. Du är även bra på att prioritera på ett effektivt sätt, känner dig bekväm med att arbeta självständigt och vågar be om hjälp när det behövs. Du är noggrann och strukturerad samt har en god förmåga att formulera dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Du är en van IT-användare och sätter dig snabbt in i nya datasystem. Vi söker en person som är serviceminded och stresstålig.

Arbetsuppgifter

Som administratör/receptionist på IES Lund arbetar du bland annat med varierande administration, Schoolsoft samt intern och extern kommunikation såsom att uppdatera vår hemsida och vårt intranät. Du har en viktig roll i skolans reception, där du är ansiktet utåt, genom att du ofta blir den första på skolan som möter och tar emot gäster, hjälper och vägleder elever, pedagoger, föräldrar och andra som kommer eller ringer till receptionen.

Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklande arbete. Hos oss får du ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor.

Kompetenskrav

Vi vill att du har minst tre års gymnasieutbildning eller motsvarande.

Meriterande är om du har ytterligare utbildning inom information/kommunikation, tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter, har arbetat i reception eller på skola. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet utifrån våra behov och förutsättningar. 

För att ansöka, skicka ett mail med ditt CV och personligt brev till jobs.lund@engelska.se. Märk din ansökan i mailet till "Receptionist".

För att arbeta i skola krävs ett utdrag från polisregistret, Utraget kommer att efterfrågas i samband med anställningen. 

Intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logga
School Administrator

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB