pedagogjobb.se

Logga

School Administrator

Ort
Utgår

2020-06-08

Ansök nu

School Administrator

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 37 schools and around 26,800 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


More about the company and its schools can be found at www.engelska.se


Skoladministratör

Vi söker just nu en skoladministratör till vår skola i Lund

Personliga kvalifikationer

Vi söker dig som är en driven, stresstålig och initiativrik administratör. Du är serviceminded, social och har lätt för att komma överens med dina kollegor. Du är även bra på att prioritera på ett effektivt sätt, känner dig bekväm med att arbeta självständigt och vågar be om hjälp när det behövs. Du är noggrann och strukturerad samt har en god förmåga att formulera dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Du är en van IT-användare med bra ordning och reda och det är en stor fördel om du är morgonpigg.

Arbetsuppgifter

Som administratör på IES Lund kommer din huvuduppgift att vara vikarieanskaffning men du arbetar även med andra administrativa uppgifter såsom Schoolsoft, logistik vid eventuella urflykter, student coordinator samt intern och extern kommunikation. 

Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklande arbete med goda förutsättningar för personlig utveckling, en arbetsplats med en trygg och välkomnande atmosfär i ett litet team. Hos oss får du ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor

Kompetenskrav

Vi vill att du har minst tre års gymnasieutbildning eller motsvarande.

Flytande i både svenska och engelska.

Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av vikarieanskaffning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet utifrån våra behov och förutsättningar. 

För att ansöka, skicka ett mail med ditt CV och personligt brev till jobs.lund@engelska.se. Märk din ansökan i mailet till "Skoladministratör".

För att arbeta i skola krävs ett utdrag från polisregistret, Utraget kommer att efterfrågas i samband med anställningen. 

Intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logga
School Administrator

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB