pedagogjobb.se

Nannaskolan

Vill du bli en del av Uppsalas enda estetiska grundskola? Välkommen in med din ansökan till Nannaskolan redan idag!

Nannaskolan är en grundskola med estetisk inriktning för årskurs 6-9. De estetiska ämnen skolan erbjuder är musik, dans, konst & design, hantverk, och drama.
Skolan ligger mitt i centrala Uppsala med gångavstånd till resecentrum. Vi delar hela skolbyggnaden tillsammans med Kulturskolan. Nannaskolan samarbetar med Kulturskolan och Uppsala estetiska gymnasium. Det är en viktig del för att hålla hög kompetens på våra estiska lärare och personal och vi delar och kompletterar varandra med resurser och lokaler. Skolan präglas av att eleverna har intresse för det estetiska. Vi har flera stora events och även vardagen fylls av musik, dans ochh uppträdande. Det är en tillåtande atmosfär att bjuda på sig själv.
Det är ett mycket stort söktryck och många vill gå på Nannaskolan och har höga förväntningar. Vi har ett mycket starkt elevstödsteam som stödjer lärarna med elever som har extra behov. Ämneslärarnas fokus är på samarbete, undervisning, elevernas kunskapsutveckling samt aktivt anpassa undervisningen tillsammans med kollegor efter varje elevs behov.

Läs mer om skolan här: Nannaskolan (http://nannaskolan.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Som Skoladministratör arbetar du nära rektor. Arbetsuppgifterna är varierande men består i denna tjänst främst av: Schemaläggning, administration av Skola24 samt assistera personalen i alla digitala samarbetssystem, bland annat Office 365 och Unikum. Du ska även ha kunskap om skolans elev-, personal- och ekonomiadministration, vikarieanskaffning och beställningar. Du är skolans ansikte utåt då du kommer att vara den som besvarar telefonsamtal utifrån, du kommer att vara den som besökare vänder sig till i första hand. Vid behov kan även förekomma arbetsuppgifter såsom rastvakt och att ta hand om en elevgrupp för en kortare stund.
Det är viktigt både att du kan arbeta självständigt men också tillsammans med andra. Arbetet kan i perioder vara intensivt vilket ställer krav på att du är stresstålig.
Det är viktigt att du är strukturerad, har god framförhållning samt förmåga att prioritera klokt bland arbetsuppgifter utifrån olika perspektiv.
I ditt arbete ingår att ha kontakt med många personer varje dag. Både elever, personal och utomstående vänder sig till dig med diverse frågor. Ett vänligt, trevligt och korrekt bemötande från din sida är en självklarhet.

Din bakgrund
Vi söker dig som har gymnasiebehörighet. Meriterande om du har högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Du har erfarenhet av schemaläggning. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med elever i årskurs 6-9. Vi ser även att du har mycket goda kunskaper av att arbeta med Novaschem. Önskvärt om du har körkort.

Du är pedagogisk och du har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare är du kreativ och du kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor samt att du är flexibel och du ser möjligheter i förändringar. Vi ser även att du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer samt att du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Henrik Ljungblom, rektor, 070-824 88 67

Fackliga företrädare:
LR, Mattias Westermark, 072-593 61 74
Lärarförbundet, Pipsa-Maria Roos, 072-593 61 79

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Schemaläggare och skoladministratör till Nannaskolan

Företag Uppsala kommun
Ort
Utgår

2019-07-16

Ansök nu

Dela detta jobb