pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Schemaläggare med uppdrag som lokal- och resurssamordnare

Ort
Utgår

2022-10-01

Ansök nu

Schemaläggare med uppdrag som lokal- och resurssamordnare

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

Utbildningsförvaltningen ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, internationell grundskola och modersmålsverksamhet och har drygt 1 200 anställda. Som anställd här är du delaktig i att bedriva utbildning av hög kvalitet, och med ett stort engagemang för våra elever. Vi rustar eleverna för framtiden – med målet att varje elev ska nå sin fulla potential som människa och medborgare.

Om oss

Hedda Anderssongymnasiet är Lunds kommuns nyaste gymnasieskola inriktad på kreativitet, handlingskraft och företagsamhet. Tillsammans tar vi de första stegen till att skapa en bättre framtid, för oss alla. Hedda startade 2018 och erbjuder ekonomi-, teknik- samhällsvetenskaps- och naturvetenskapsprogrammet. Hedda Anderssongymnasiet har just nu 600 elever och ligger just nu i gamla tingshuset på Byggmästaregatan 2 i Lund. Skolan växer för varje läsår och under sommaren 2023 kommer vi att flytta in i vår nybyggda skolbyggnad på Svanevägen/Möllegatan som ska rymma 1650 gymnasieelever och 350 grundskoleelever.

http://www.lund.se/heddagymnasiet

Arbetsuppgifter

Som schemaläggare på Hedda Anderssongymnasiet kommer du att vara med och skapa pedagogiska förutsättningar för en ny modern gymnasieskola. Du kommer att vara drivande i att hitta goda lösningar för skolans projektorienterade och ämnesövergripande arbete såväl som för det mer kursorganiserade schemat. Du möjliggör pedagogiskt samarbete och effektivt nyttjande av skolans moderna undervisningsmiljö.

Det är du som lägger grunden för god tjänsteplanering. Du arbetar i nära samarbete med skolans ledning och har ett stort ansvar när det gäller skolans arbetsmiljö för elever och personal då du organiserar skolans pedagogiska verksamhet och lokalutnyttjande.

Då Hedda Anderssongymnasiet kommer att samutnyttja lokaler med andra verksamheter kommer du även att arbete med samplanering mellan dessa enheter. Detta gäller även kommunikation kring vissa andra gemensamma behov såsom exempelvis lokalvård, vaktmästeri och skolmåltider.

Du kommer också att vara delaktig i att organisera skolans flytt till den nya byggnaden och framtida utökning av verksamheten.

Vi söker dig som

Trivs i och drivs av gott samarbete. Du tar dig an nya arbetsuppgifter genom att skapa struktur och visa handlingskraft. Du är bra på att kommunicera och organisera så att pedagogiska behov tillgodoses.

Du bör ha erfarenhet av schemaläggning, gärna med Nova Softwares Skola 24, helst på en gymnasieskola. Du ser till att rätt förutsättningar finns för att synkronisera schemasystemet med andra program och lärportaler och du deltar i utvecklingsarbetet när vi ansluter nya moduler eller system.

Det är önskvärt att du har högskoleutbildning inom relevant område. Du bör ha ett intresse av digitala system och vara van vid att arbeta med olika administrativa verktyg. Goda kunskaper i Excel är nödvändigt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Lön: Månadslön

Tillträde: 221201

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-10-01

Referensnummer

2022/664

Kontaktperson(er)

  • Lars Steimer, 046-3596132

 

Dela detta jobb

Schemaläggare med uppdrag som lokal- och resurssamordnare

Lunds kommun - Utbildningsförvaltningen