pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

RWS söker lärare till nya högstadieskolan - nu bygger vi lärarteamet för RWS Lidköping

Ort
Utgår

2022-03-15

Ansök nu

RWS söker lärare till nya högstadieskolan - nu bygger vi lärarteamet för RWS Lidköping

Raoul Wallenbergskolan Lidköping – den nya högstadieskolan i centrala Lidköping.

Nu börjar vi bygga det Team av medarbetare som ska göra RWS Lidköping till ett lärcentrum för kunskaps- och karaktärsutveckling ”Skolan mitt i byn”. Rektor är rekryterad och tillträder den 1 april 2022.  Nu söker vi lärare som vill göra positiv skillnad till varje elev och som uppskattar ordning och reda.

Inom RWS satsar vi hårt för att lyfta undervisningen.  Vi har förstalärare som driver tillsammans med alla lärare från förskoleklass till åk 9. Vi får på det viset en samhörighet med alla grundskolor inom företaget. Vår ambition är att utveckla undervisningen både på bredden och på djupet. Alla elever – både de som behöver särskilt stöd och de som behöver utmaningar för att nå spetskunskaper i ämnet – ska få en gedigen undervisning med hög kvalité!

Raoul Wallenbergskolorna (RWS) är en friskolekoncern under stark utveckling. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och föräldrar en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium. Vår vision är ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige” och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhällsutvecklingen, både lokalt och nationellt. RWS har en klar värdegrund och vi inspireras av Raoul Wallenberg och hans gärning. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vi arbetar dagligdags för att dessa ledord ska genomsyra allt som sker i våra skolor. Våra skolor ska ge barnen och eleverna bästa tänkbara start i livet, både kunskapsmässigt och karaktärsmässigt, men dessutom är vår ambition att skolans verksamhet på ett positivt sätt ska bidra till att närområdet utvecklas till en positiv och attraktiv stadsdel.

Raoul Wallenbergskolan Lidköping kommer att finnas centralt i Lidköping i ”Porslinstaden”. Det är en högstadieskola med fyra parallella klasser i varje årskurs. Skolan kommer att ingå i RWS Skaraborg där vi idag har två grundskolor och en förskola. Dessa enheter finns i Skövde.

Vem är du?

Vi söker en skicklig, drivande och engagerad legitimerad lärare som liksom vi, brinner för att göra positiv skillnad för olika typer av elever – både de som är i behov av särskilt stöd och de som behöver stora utmaningar. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du är en person som från djupet av ditt hjärta brinner för att ge ungdomar en god start i livet. Du är en god ledare och förebild som ger eleverna den inspiration de behöver för det goda lärandet. Du har lärarbehörighet för högstadiet. Med god didaktisk förmåga, goda ämneskunskaper, en tydlig struktur och med en varierad undervisning som är anpassad utifrån den enskilde eleven skapar du de bästa förutsättningarna för att varje enskild elev ska nå sin fulla potential. Du ser dokumentation och bedömning av elevernas kunskapsutveckling som en självklar del i ditt arbete.

Vi söker lärare med följande ämneskombinationer:

·         SO

·         Matematik/NO

·         Svenska/Engelska

·         Moderna språk/svenska/engelska

·         Bild

·         Idrott

·         Musik

·         Hem- och konsumentkunskap

·         Specialpedagog

Tjänsterna har inledningsvis varierande tjänstgöringsgrader beroende på ämne och eventuell ämneskombination. Tillträde i början av augusti 2022.

Låter det som spännande uppdrag, som passar dig? Läs mer om oss på www.raoulwallenbergskolan.se

Ansökan

Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV och personliga brev. Välj det ämne som du undervisar i. Skicka din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer kommer genomföras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 15 mars 2022.

Har du frågor om tjänsten inom RWS är du välkommen att kontakta VD Peter Gejervall per email peter.gejervall@rws.se

Dela detta jobb

logga
RWS söker lärare till nya högstadieskolan - nu bygger vi lärarteamet för RWS Lidköping

Raoul Wallenbergskolorna AB