pedagogjobb.se

logga

RWS söker lärare i SO och svenska - nu söker vi ytterligare en kollega till RWS Bromma

Ansök nu

RWS söker lärare i SO och svenska - nu söker vi ytterligare en kollega till RWS Bromma

För drygt 14 år sedan öppnade vi vår första grundskola och förskola - Raoul Wallenbergskolan Bromma. Skolorna drivs under devisen ”Skolan mitt i byn” och vår ambition är att de ska vara mötesplatsen för både barn, unga och vuxna i Beckomberga och Bromma med omnejd. I skolorna bedrivs en fin verksamhet, som både barn, elever och vårdnadshavare är mycket nöjda med. Vi har en tydlig hälsoprofil med mycket rörelseaktiviteter under hela skol- och fritidsdagen. Grundskolan, som är en F-9 skola, växer nu kraftigt och därför söker vi nu ett flertal lärare till vårt högstadium, bl a en lärare som ska undervisa i SO och svenska.  

Inom RWS satsar vi strategiskt för att lyfta både undervisningen i SO och svenska till höjderna. Vi har tre förstelärare i respektive ämne som driver utvecklingsprojekt tillsammans med alla lärare som undervisar i ämnena från förskoleklass till åk 9. Vår ambition är att utveckla undervisningen både på bredden och på djupet. Alla elever – både de som behöver särskilt stöd och de som behöver utmaningar för att nå spetskunskaper i ämnet – ska få en gedigen undervisning i de båda ämnena.

Raoul Wallenbergskolorna (RWS) är en friskolekoncern under stark utveckling. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och vårdnadshavare en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium. Vår vision är ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige” och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhällsutvecklingen, både lokalt och nationellt. RWS har en klar värdegrund och vi inspireras av Raoul Wallenberg och hans gärning. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vi arbetar dagligdags för att dessa ledord ska genomsyra allt som sker i våra skolor. Våra skolor ska ge barnen och eleverna bästa tänkbara start i livet, både kunskapsmässigt och karaktärsmässigt, men dessutom är vår ambition att skolans verksamhet på ett positivt sätt ska bidra till att närområdet utvecklas till en positiv och attraktiv stadsdel.

Vem är du?

Vi söker en skicklig, drivande och engagerad legitimerad lärare för undervisning i både SO och svenska, som, liksom vi, brinner för att göra positiv skillnad. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du är en person som från djupet av ditt hjärta brinner för att ge ungdomar en god start i livet. Du är en god ledare och förebild som ger eleverna den inspiration de behöver för det goda lärandet. Med god didaktisk förmåga, goda ämneskunskaper, en tydlig struktur och med en varierad undervisning som är anpassad utifrån den enskilde eleven skapar du de bästa förutsättningarna för att varje enskild elev ska nå sin fulla potential. Du ser dokumentation och bedömning som en självklar del i ditt arbete.

Du ser det också som en spännande utmaning att tillsammans med våra förstelärare i SO och svenska, samt med övriga lärare i ämnena vara med och utveckla undervisningen i våra skolor till något alldeles speciellt.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100% med 6 månaders provanställning. Tillträde i början av augusti 2021.

Låter det som spännande uppdrag, som passar dig? Läs mer om oss på www.raoulwallenbergskolan.se . Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta rektor Anna Ternberg på anna.ternberg@rws.se.

Brinner du för att göra positiv skillnad? Vill du vara med och vidareutveckla en värdegrundsbaserad skola under devisen ”Skolan mitt i byn”. Då är du välkommen att söka tjänsten som lärare i SO och svenska på Raoul Wallenbergskolan Bromma.

Ansökan

Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV och personliga brev. Skicka din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer kommer genomföras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 15 juni.

Dela detta jobb

logga
RWS söker lärare i SO och svenska - nu söker vi ytterligare en kollega till RWS Bromma

Raoul Wallenbergskolorna AB