pedagogjobb.se

Logo

Rörelseglad idrottslärare till elever med spring i benen.

Ort
Utgår

2019-03-29

Ansök nu

Rörelseglad idrottslärare till elever med spring i benen.

En dag på jobbet 
Hos oss på Wasaskolan arbetar du med våra yngsta elever. Du bygger in rörelseglädje genom lekar och samarbeten. Utöver idrotten så arbetar du med rörelse även på rast. Du stöttar våra trivselledare för att bygga hållbara rörelseaktiviteter för barnen på rast. Tillsammans med dina idrottslärarkollegor så har ni ansvar för materialinköp, huvudansvariga för planeringen av idrottsdagar samt deltar i kollegialt utvecklingsarbete inom idrotten. Hos oss deltar du som idrottslärare även i det lärararbetslag där du har majoriteten av din undervisning. 
 
Vem är du?  
Krav:  
- Examen med lärarlegitimation från lärarhögskolan 
 
Meriterande: 
- erfarenhet av undervisning för yngre åldrar. 
- dokumenterat skicklig pedagogisk ledarförmåga 
 
Personliga egenskaper: 
Du ser rörelse i skolan som det mest självklara valet. Du är strukturerad och organiserad och driver gärna utvecklingsarbete. Som person har du ett stort hjärta för barn och nära till skratt.
 
Vi erbjuder dig  
- professionella kollegor 
- engagerade barn 
- kollegiala lärandeträffar såväl lokalt som mellan skolor i kommunen 
- goda förmåner som anställd i kommunen 
- verklighetsnära skolledning 
 
Välkommen till oss!  
Wasaskolan är en F-9-skola som ligger intill ett stort grönområde. På vår skola finner du strax över 600 elever och ca 80 personal. Som lärare hos oss möts du av goda resurser i form av administrativt stöd, IT samordnare, vaktmästarteam, elevhälsoteam och ljusa fräscha lokaler. Hos oss utgår vi från "eleven i centrum" perspektivet vid alla resonemang, utveckligstankar och planeringar. Vi vill att barnen ska känna sig trygga, känna tillit till vuxna först då kommer lärande att ske på djupet. Vill du vara med att bygga upp Wasaskolan till en skola i framkant? Är du intresserad av att höra mer kring uppdraget? Sök tjänsten 
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Logo
Rörelseglad idrottslärare till elever med spring i benen.

Södertälje kommun – Utbildningskontoret