pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Rödabergsskolan på Norrmalm söker utbildad pedagog till fritidshemmet

Ort
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

Rödabergsskolan på Norrmalm söker utbildad pedagog till fritidshemmet

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Rödabergsskolan är en F-9 skola utöver det vanliga! Från detta läsår har skolan såväl grundskola som grundsärskola. Vi har ett gott rykte och en lugn miljö med en härlig mix av nationaliteter där olikheter är norm och positivt laddat. Våra, i dagsläget 740, studiemotiverade elever når goda resultat och vår personal är erfaren och engagerad med en hög andel behöriga och legitimerade lärare, såväl i skolans verksamhet som inom fritidshem och öppen fritidsverksamhet. Vi strävar efter att bemanna vår fritidsverksamhet med barnskötare, grundlärare mot fritidshem, fritidspedagoger och förskollärare. Vi är vad vi säger! En mix som värnar olikheter.
Vi ställer dock som krav att du tillsammans med oss jobbar i samma riktning och med drivkraften att skapa den bästa skolan för våra elever. De beslut vi fattar i samtliga nivåer ska vi fatta utifrån att ställa oss frågan ”blir detta bäst för eleven”.

Nu växer vi och kommer då vi är fullt utbyggda slå upp portarna till en av Stockholms största skolor med kapacitet för ca 1000 elever. Skolan ligger i Vasastan med närhet till såväl fantastiska Hagaparken som city. På Rödabergsskolan har vi ett skolutvecklande förhållningssätt och vi jobbar målstyrt och processinriktat. Ta chansen att arbeta på en arbetsplats som växer och bidra till vår utveckling, till vår gemensamma framtid!

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som känner igen dig i beskrivning ovan och som vill vara med och utveckla verksamheten på Rödabergsskolans fritidshem och öppna fritidsverksamhet Klubben. Du kommer givetvis att arbeta tillsammans för detta med kollegor och genomföra fritidspedagogiska pass under skoltid. På eftermiddagstid övergår verksamheten till fritidshemsverksamhet, och du som söker denna tjänst kommer detta läsår att vara placerad på vår Klubben-verksamhet. Du har ett nära samarbete med undervisande ämneslärare och kompletterar den undervisning som ges eleverna för att skapa de bästa förutsättningar för elevernas kunskapsutveckling.
Tillsammans med dina kollegor arbetar ni målfokuserat med planering, genomförande, uppföljning och dokumentation Vi söker dig som har ett stort engagemang för pedagogik, samarbete och utveckling så att eleverna når sin fulla potential.

Kvalifikationer

Vi söker en tydlig, varm och samarbetande ledare som vill fortsätta utveckla Rödabergsskolan.

  • Du är utbildad för undervisning i fritidshemmet och har någon av följande behörigheter; grundlärare fritidshem, fritidspedagog, fritidsledare 

  • Du är väl förtrogen med LGR 22, skolans regelverk och arbetet med digitala verktyg.

  • Meriterande om du har byggt upp öppen fritidshemsverksamhet eller arbetat inom liknande verksamhet

  • Du ska också i övrigt bedömas lämplig för tjänsten.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Dela detta jobb

Rödabergsskolan på Norrmalm söker utbildad pedagog till fritidshemmet

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen