pedagogjobb.se

Rinkebyskolan söker vikarie SO åk 7-9

Ansök nu

Rinkebyskolan söker vikarie SO åk 7-9

Arbetsplatsbeskrivning

Under läsåret 20/21 går Rinkebyskolan in i projektet Samarbete för bästa skola (SBS) tillsammans med Skolverket, Stockholms Universitet och Stockholms stads utbildningsförvaltning. Vi kommer under de närmaste två åren att fokusera på att utveckla undervisningen i alla klassrum och då framför allt den kunskaps- och språkutvecklande delen.

Kompetenshöjande insatser kommer att genomföras i form av workshop, seminarier, handledning. Det kollegiala arbetet är oerhört viktigt på Rinkebyskolan och då framförallt vårt gemensamma professionella språk om lärande och undervisning. På Rinkebyskolan betyder god undervisning att vi möter varje individ på rätt nivå genom metoder för kunskap- och språkutvecklande arbetssätt. Vi vill att eleverna känner delaktighet och vet vilka mål och syften arbetet har.

Arbetsbeskrivning och kvalifikationer

Du är gärna behörig lärare SO för årskurs 7 - 9. Vi söker dig som har en god kommunikativ förmåga och ett positivt förhållningssätt gentemot elever, kollegor och föräldrar. Du har pedagogisk erfarenhet och förmåga att kommunicera med eleverna så att det finns goda förutsättningar för lärande. Vi söker en lärare som tillsammans med sitt arbetslag och all annan personal på skolan arbetar för bästa möjliga miljö och undervisningssituation för våra elever.

Vikariatet sträcker sig från skolstart ht-20 fram till höstlovet v. 44. Ordinarie lärare har lagt en planering för perioden då du främst kommer att undervisa i samhällskunskap samt starta upp ett arbetsområde religionskunskap. Du har god vana att arbeta med digitala verktyg i olika plattformar och utrustning.

Övrigt

I Stockholms stad finns drygt 150 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar.
Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare.
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Rinkebyskolan söker vikarie SO åk 7-9

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen