pedagogjobb.se

Rinkebyskolan söker vik. lärare i MA, NO och Teknik i gsk, åk 7 och 8

Ansök nu

Rinkebyskolan söker vik. lärare i MA, NO och Teknik i gsk, åk 7 och 8

 

Arbetsplatsbeskrivning

Under läsåret 20/21 går Rinkebyskolan in i projektet Samarbete för bästa skola (SBS) tillsammans med Skolverket, Stockholms Universitet och Stockholms stads utbildningsförvaltning. Vi kommer under de närmaste två åren att fokusera på att utveckla undervisningen i alla klassrum och då framför allt den kunskaps- och språkutvecklande delen. Kompetenshöjande insatser kommer att genomföras i form av workshop, seminarier, handledning. Det kollegiala arbetet är oerhört viktigt på Rinkebyskolan och då framförallt vårt gemensamma professionella språk om lärande och undervisning.

På Rinkebyskolan betyder god undervisning att vi möter varje individ på rätt nivå genom metoder för kunskap- och språkutvecklande arbetssätt. Vi vill att eleverna känner delaktighet och vet vilka mål och syften arbetet har.

Arbetsbeskrivning

Planera, genomföra och utvärdera undervisning i MA, NO, Teknik årskurs 7 och 8. Samt delat mentorskap i en klass åk 7.

Kvalifikationer

Du är behörig lärare i matematik, NO och Teknik för högstadiet. Du har arbetslivserfarenhet inom området och strategier för att arbeta med betyg och bedömning. Du har gedigen pedagogisk erfarenhet och förmåga att kommunicera med eleverna så att det finns goda förutsättningar för lärande.

Personliga egenskaper: Vi söker en lagspelare som strävar efter att tillsammans med sitt arbetslag och all annan personal på skolan arbeta för att få bästa möjliga miljö och undervisningssituation för våra elever. Vi söker dig som har en god kommunikativ kompetens och ett positivt förhållningssätt gentemot elever, kollegor och föräldrar.

Erfarenhet krävs. 

Övrigt

Anställningsform: Vikariat 
Omfattning: 75 - 100 % fördelade på fem dagar / vecka.
Tillträde: 20 09 15 eller enligt överenskommelse t o m 20 12 15

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner
Mahamoud Mahamoud biträdande rektor 08 - 508 41 508
Martin Malmberg rektor 08-508 41 505

Facklig företrädare
Eveliz Lärarförbundet 08-508 41 503 
Carmen Varela LR 08-508 41 503

Dela detta jobb

Rinkebyskolan söker vik. lärare i MA, NO och Teknik i gsk, åk 7 och 8

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen