pedagogjobb.se

Rinkebyskolan söker lärare i MA och NO eventuellt i en förstelärartjänst

Ansök nu

Rinkebyskolan söker lärare i MA och NO eventuellt i en förstelärartjänst

Arbetsplatsbeskrivning

Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna.

Rinkebyskolan är en kommunal skola i Stockholms stad. Vi välkomnar alla elever i grundskolans årskurs 7-9 samt grundsärskolans årskurs F-9. Skolan är belägen alldeles intill Rinkeby centrum med bra kommunikationer såväl med tunnelbana som bussar till pendeltågstationer.

Vår verksamhetsidé är att med små klasser, hög lärartäthet och hög andel välutbildade lärare ge eleverna goda förutsättningar att utveckla sina förmågor i alla ämnen. Genom digitala läromedel och verktyg samt en grund i språkutvecklande arbetssätt får eleverna extra stöd utifrån där de befinner sig just nu. Vi satsar på hög lärartäthet med utbildad personal på alla positioner och i alla funktioner. Rinkebyskolan är en skola som präglas av mångfald och här arbetar personal och elever digitalt och språkutvecklande för att underlätta förståelse och kommunikation.

Under läsåret 20/21 går Rinkebyskolan in i projektet Samarbete för bästa skola (SBS) tillsammans med Skolverket, Stockholms Universitet och Stockholms stads utbildningsförvaltning. Vi kommer under de närmaste två åren att fokusera på att utveckla undervisningen i alla klassrum och då framför allt den kunskaps- och språkutvecklande delen.

Kompetenshöjande insatser kommer att genomföras i form av workshop, seminarier och handledning. Det kollegiala arbetet är oerhört viktigt på Rinkebyskolan och då framförallt vårt gemensamma professionella språk om lärande och undervisning. På Rinkebyskolan betyder god undervisning att vi möter varje individ på rätt nivå genom metoder för kunskap- och språkutvecklande arbetssätt. Vi vill att eleverna känner delaktighet och vet vilka mål och syften arbetet har.

Arbetsbeskrivning

Du är behörig lärare i matematik, naturorienterande ämnen och teknik för årskurs 7 - 9. Vi söker dig som har en god kommunikativ förmåga och ett positivt förhållningssätt gentemot elever, kollegor och föräldrar. Du har pedagogisk erfarenhet och förmåga att kommunicera med eleverna så att det finns goda förutsättningar för lärande. Vi söker en lärare som tillsammans med sitt arbetslag och all annan personal på skolan arbetar för bästa möjliga miljö och undervisningssituation för våra elever. Du har god vana att arbeta med digitala verktyg i olika plattformar och utrustning.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst som sträcker sig från och med 11 januari 2021 eller enligt överenskommelse.

För att en förstelärartjänst ska vara aktuellt behöver du uppfylla Skolverkets minimikrav samt ha goda referenser kring:

• visar en särskilt god förmåga att förbättra elevernas studieresultat och har ett starkt intresse för att utveckla undervisningen

• är av huvudmannen bedömd som särskilt kvalificerad för undervisning och uppgifter som hör till undervisningen

Är du den vi söker?

Vänta inte med att registrera din ansökan eftersom vi kommer att intervjua löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi ger dig möjlighet att växa och göra karriär

Som lärare i Stockholms stads skolor har du möjlighet till både handledning och coachning. Vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat. Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling. Läs mer på http://pedagogstockholm.se. 

Övrigt

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Anställningsform Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning Heltid Tillträde 2021-01-11, eller efter överenskommelse Löneform Månadslön

08-508 415 05 Martin Malmberg Rektor martin.malmberg@edu.stockholm.se

08-508 415 15 Annica Pinton, biträdande rektor annica.pinton@stockholm.se

08-508 41 508 Mohamoud Mohamoud biträdande rektor mohamoud.mohamoud@edu.stockholm.se

Facklig företrädare Carmen Varela-Otero, LR 08-508 41503

Eveliz Elfving, Lärarförbundet 08-508 41503

 

Dela detta jobb

Rinkebyskolan söker lärare i MA och NO eventuellt i en förstelärartjänst

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen