pedagogjobb.se

Tiundaskolan

Har du erfarenhet av arbete med elever i behov av stöd? Vill du vara en trygg vuxen för barn som behöver ett hjälp-jag och vara den som gör skillnad i en ung människas liv?
Välkommen till Tiundaskolan!!

På Tiundaskolan utbildar vi medborgare för en föränderlig framtid. Som medarbetare på Tiundaskolan ska du sätta eleven i centrum, verka för en samarbetskultur, sätta kunskap i ett sammanhang för att uppnå skolans kärnvärden, lustfyllt, livslångt och tillsammans.
Tiundaskolan är en kommunal F-9 skola placerad i Luthagen. Tiundaskolan är en HBTQ-certifierad skola och vi vill att du delar vår grundsyn om alla människors lika värde och lika rättigheter i samhället. Vi deltar i partnerskolaprojektet tillsammans med lärarutbildningen vid Uppsala universitet. I detta projekt utvecklas nya former för VFU och verksamhetsnära skolforskning.

Här kan du läsa mer om Tiundaskolan (https://tiundaskolan.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Du kommer att arbeta som resurspedagog på mellanstadiet. Du arbetar i huvudsak med att stödja elever i behov av stöd i klassrummet, men även utanför klassrummet. Som resurspedagog arbetar du i nära samarbete med mentor, speciallärare och andra undervisande lärare. Arbetslaget arbetar nära varandra och har ett gemensamt ansvar för elevernas måluppfyllelse. Den nya skolbyggnaden öppnar upp för olika arbetsformer och vi söker dig som vill tänka nytt och utveckla olika sätt för eleverna att nå kunskapsmålen.

Tjänsterna tillsätts under förutsättning att vederbörliga beslut fattas

Din bakgrund
Vi söker dig som är barnskötare, elevassistent, lärare i fritidshem eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Vi ser att du har erfarenhet av arbete i skola och med barn i behov av stöd. Har du erfarenhet av arbete med barn och ungdomar med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF) ses det som meriterande. Arbetet kräver att du har goda IT-kunskaper samt kunskaper inom lågaffektivt bemötande.

Som person är du empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Vidare är du lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Dessutom har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Utöver detta har du relationellkompetens och förmåga att kunna skapa trygghet i grupper

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Annika Elenström, biträdande rektor, 018-727 54 06

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, Tatjana Trivic, 018-727 81 97
Lärarnas Riksförbund, Emil Niklasson, 018-727 81 98
Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Resurspedagog till Tiundaskolan

Företag Uppsala kommun
Ort
Utgår

2020-01-22

Ansök nu

Dela detta jobb