pedagogjobb.se

Söker du ett utmanande, omväxlade och flexibelt arbete med ungdomar? Vi söker dig som har stor erfarenhet av att arbeta med äldre ungdomar som har behov av stöd för att lyckas med sin skolgång. Din roll blir att i samarbete med elevhälsa, ämneslärare och vårdnadshavare stötta och hjälpa eleverna under lektioner och raster, både gällande måluppfyllelsen och den sociala utvecklingen. Tjänsten är riktad mot elever med mycket stort behov av stöd under skoldagarna. Tjänsten tillsätts under förutsättning att medel beviljas.

Arbetsuppgifter

Vi söker resurspedagog för att arbeta med elever i behov av särskilt stöd. Du ska kunna klara av att ha undervisning med eleverna i särskild undervisningsgrupp. I ditt uppdrag ingår att kunna planera och genomföra undervisning med stöttning av skolans elevhälsa och ämneslärare. Kunskap om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och lågaffektivt bemötande är en förutsättning för att klara uppdraget. Arbetet kräver att du är ansvarstagande, flexibel och lyhörd. 

Kvalifikationer

Krav: Erfarenhet av att arbeta med ungdomar i behov av särskilt stöd och stort socialt behov. Kunskap om NPF och lågaffektivt bemötande God IT-förmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregistret.          
   
Önskvärt: Vi ser gärna kvinnliga sökande till tjänsten.  

Personliga egenskaper

Att du är flexibel och snabbt kan hantera situationer som kan uppstå i en skola är ett måste. Du ska ha bra kommunikation med ungdomar i rollen som trygg vuxen. Du måste vilja samarbeta med övrig skolpersonal samt vårdnadshavare för att kunna göra ett bra arbete.

Sista ansökningsdag:2020-07-31
 Arbetsgivare:Härjedalens kommun
 Ort:Sveg
 Jobbtitel:Resurspedagog till Södra skolan
 Positions:1
 Heltid / Deltid:Heltid
 Tjänstens omfattning:100
 Startdatum:2020-08-11
 Slutdatum:2021-06-17
 Webcruiter ID:4258724630
 Social delning :   
 Kontaktinformation

Ingela Wasser-Olsson
Rektor
 0680-161 00

Therese Jonsson
Ombud Lärarförbundet
 0680-30261 0680-161 00

logga

Resurspedagog till Södra skolan

Ort
Kategorier
Utgår

2020-07-31

Ansök nu

Dela detta jobb