pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Resurspedagog till särskild undervisningsgrupp på Njupkärrs skola

Företag Tyresö kommun
Ort
Utgår

2022-07-20

Ansök nu

Resurspedagog till särskild undervisningsgrupp på Njupkärrs skola

Vad vi gör och vill

Njupkärrs skola är en F-6 skola med ca 300 elever. Skolan har gångavstånd till Tyresö centrum samt skog och bad inpå knuten. Kommunikationerna är goda till bland annat Nacka, Haninge och Stockholm. Vi som arbetar på Njupkärrs skola strävar efter att skapa en lärmiljö där alla våra elever ges förutsättningar att lyckas genom höga förväntningar, delaktighet och omtanke. Det gör vi genom ett tätt samarbete i årskursteam samt genom ett välfungerande EHT och engagerad skolledning.

"Alla barn gör rätt om de kan" är ett förhållningssätt som genomsyrar vår verksamhet.

Om tjänsten

Vi söker nu en resurspedagog till vår studio för åk 1-6, en särskild undervisningsgrupp för elever med språkstörning, autism samt ADHD. Tjänsten innebär ett tätt samarbete med övriga tre pedagoger i studion.

Du ingår i ett arbetslag med kompetenta och engagerade pedagoger med lång erfarenhet - pedagoger som vill göra skillnad för våra elever - varje dag. Vårt mål är att skapa en trygg och förutsägbar miljö för våra elever, där de ska få rätt förutsättningar för att utvecklas mot sin fulla potential.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Du är en lyhörd och lugn som person. Du har kompetens för, samt erfarenhet av, att arbeta med elever med mångfacetterade svårigheter som till exempel språkstörning och autism.

Du har en god pedagogisk förmåga. Naturligtvis så har du ett positivt förhållningssätt och möter elever, vårdnadshavare och kollegor med kompetens och värme. Du har hög arbetsmoral och tillsammans med dina kollegor vill du utveckla vår skola.

Välkommen med din ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast 30 juni 2022. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon:

Biträdande rektor, Linnea Nyberg, 08-578 298 72, linnea.nyberg@tyreso.se

Rektor, Maria Larsson Busse, 08-578 274 60, maria.larssonbusse@tyreso.se

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna:
www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Barn- och utbildningsförvaltningen
Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ansvarar för hela utbildningskedjan – från förskola till vuxenutbildning. Vi ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare, barn och elever kan växa och lyckas. Gemensamt för alla våra verksamheter är helhetstänk, likvärdighet och ett nära pedagogiskt ledarskap. Tillsammans skapar vi en utbildning för var och en.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Dela detta jobb

logo
Resurspedagog till särskild undervisningsgrupp på Njupkärrs skola

Tyresö kommun