pedagogjobb.se

Logga

Resurspedagog till Internationella Engelska Skolan Halmstad

Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-01

Ansök nu

Resurspedagog till Internationella Engelska Skolan Halmstad

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 36 schools and around 25,600 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se


Resurspedagog till Internationella Engelska Skolan Halmstad

Nu söker vi dig som har en önskan att göra skillnad för andra runt omkring dig och vill vara del av ett team som gör sitt yttersta för att skapa framgång för andra – våra elever och varandra i arbetslaget!

Arbetsuppgifter
Som resurspedagog hos oss på Internationella Engelska Skolan Halmstad är ingen dag den andra lik. Du kommer att arbeta utifrån olika elevers handlingsplan med åtgärder och anpassningar för att utveckla elevernas självständighet. Du ska vara en person som kan fatta egna beslut, du är kreativ, lösningsfokuserad och har stort tålamod och en gnutta humor. I rollen ingår det att vara fysiskt aktiv tillsammans med elever både enskilt och i grupp. Du kommer arbeta både enskilt, i klassrummet och i mindre grupper med elever som har behov av extra stöd i skolan där du hjälper eleven/eleverna att ta sig an sina skoluppgifter. Tjänstgöringsgraden är 100% och i rollen ingår det mentorskap.

Kvalifikationer/utbildning
Vi söker dig som gärna har pedagogisk utbildning och kunskap/erfarenhet av elever med NPF, gärna lärarassistentutbildning eller motsvarande erfarenhet.

Vi ser att du är en person med mycket god samarbetsförmåga, att du är ödmjuk, lugn och positiv. Du skall vara bekväm och professionell i mötet med elever både individuellt och i grupp, vara initiativrik, kreativ och trygg i dig själv. Ditt förhållningssätt är lågaffektivt och du är skicklig på att skapa struktur och förutsägbarhet för andra.

Stor hänsyn kommer tas till personlig lämplighet vid anställningsförfarandet.

Övrigt
För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll fr.o.m. 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. 

Låter detta som ett jobb för dig? Skicka då in ditt CV tillsammans med personligt brev via apply.engelska.se. Vi tar inte emot ansökan i pappersform eller mail. Rekrytering kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Logga
Resurspedagog till Internationella Engelska Skolan Halmstad

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB