pedagogjobb.se

Hällby förskola

Har du ett genuint intresse och dokumenterad erfarenhet av arbete med barn med autism?
Välkommen till Hällby förskola!

Välkommen till en av Luthagens största förskolor. Hos oss finns mycket kompetens och engagemang samlat och du får ta del av den och själv bidra till att öka vår kompetens. Hos oss får du möjlighet att utvecklas som människa och pedagog. Vi är kompetenta med ett starkt driv och en vilja att göra skillnad för barnen. Vi ska vara den bästa platsen att tillbringa sin förskoletid på. Vi har nära till både natur och kultur och söker ständigt nya utmaningar för barnen och pedagogerna.

Hällby består av 4 hemvister med tre avdelningar på varje hemvist. Hos oss får man både den lilla gruppens fördelar och den stora gruppens möjligheter.

Ditt uppdrag
Som resurspedagog hos oss kommer du att ha huvudansvar för planeringen för två barn med autism. Du kommer att vara den drivande i arbetet med barnen men kommer att få delat ansvar för utförandet. Till din hjälp kommer du att ha en ansvarig förskollärare.

Du arbetar med läroplanen och skollagen som levande dokument och med barnet i fokus. Barnens barndom är här och nu och ditt viktigaste uppdrag är att vara här och nu för att förbereda barnen för framtiden.

Din bakgrund
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Har du specialpedagogutbildning ses det som meriterande. Arbetet kräver att du har dokumenterad erfarenhet av barn med autism eller liknande som kan bedömas likvärdigt. Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet av barn i behov av särskilt stöd, av samarbete med habiliteringen samt av tecken som stöd. Du behöver behärska det svenska språket obehindrat i både tal och skrift samt ha kunskaper i windows. Det är även meriterande om du har vana att arbeta med Unikum som lärplattform.

Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar samtidigt som du samarbetar och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Vidare är du kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Dessutom har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Sara Lundéll, rektor, 018-727 75 77

Facklig företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Resurspedagog till Hällby förskola

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-16

Ansök nu

Dela detta jobb