pedagogjobb.se

Logga

Resurspedagog till Gymnasiesärskolan

Ort
Kategorier
Utgår

2018-07-21

Ansök nu

Resurspedagog till Gymnasiesärskolan

Finspångs kommun har drygt 21 000 invånare. Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera. Finspångs kommun har ca 1700 anställda.

Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer framförallt att arbeta med enskild elev på Gymnasiesärskolan men du kommer även att finnas med i olika gruppkonstellationer inom Gymnasiesärskolan. I arbetet ingår motivationsarbete/coaching för att stärka ungdomars sociala kompetens, självkänsla och kunskaper. Du kommer att jobba med praktiska - och teoretiskainslag tillsammans med elev/elevgruppen. Du ingår i ett arbetslag och kommer att ha tillgång till handledning.

KVALIFIKATIONER
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och erfarenhet av att arbeta med målgruppen. Att ha initiativförmåga, vara kommunikativ och engagerad, ha stor social kompetens och förmåga att vara tydlig är avgörande kvalifikationer för tjänsten. Kunskaper om och förmåga att möta eleverna med ett lågaffektivt bemötande i olika situationer är avgörande.

ÖVRIGT
Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner mot bruttolöneavdrag, rabatter och andra erbjudande av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Logga
Resurspedagog till Gymnasiesärskolan

Finspångs kommun