pedagogjobb.se

Resurspedagog till Bäckaskolan 7-9

Företag Gnosjö kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-20

Ansök nu

Resurspedagog till Bäckaskolan 7-9

Arbetsplatsen

Välkommen att söka jobb i Gnosjö kommun, en spännande arbetsplats där det finns stora möjligheter för dig att utvecklas i din karriär. Gnosjö kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med ca 900 anställda. Våra värdeord är mångfald, närhet, samhörighet, delaktighet och samverkan - livskvalitet för alla. Som personalförmåner erbjuder vi friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vi arbetar aktivt med vårt mål att ha en god arbetsmiljö där medarbetarnas kompetens och initiativ tas tillvara.

Gnosjö kommun ligger i Jönköpings län där Gislaved, Värnamo och Vaggeryd är närmaste kommungrannar. Vi bildar tillsammans det så kallade GGVV-området och här finns en expansiv småföretagaranda som är unik i Sverige, och där vi som kommuner samverkar inom flera olika verksamhetsområden. Den speciella Gnosjöandan lever i allra högsta grad genom människors företagsamhet, finurlighet, samarbetsvilja och lösningsorienterade förhållningssätt.

Bäckaskolan är en F-9-skola som ligger i centralorten Gnosjö. I årskurs7-9 finns ca 260 elever från Gnosjö, Nissafors och Åsenhöga med omnejd.

I årskurs 7-9 är vi ett fyrtiotal medarbetare som arbetar för varandra och för våra elever med undervisning, med elevhälsa, servering eller med städ och vaktmästeri.

Vi arbetar i nära samarbete mellan olika professioner och med pedagoger på kommunens andra skolor i linje med vad vi kallar helhetsidén, där vi har en helhetssyn om elevernas utveckling och måluppfyllelse från förskolan till årskurs nio och i gymnasieskolan.

Som lärare har du stor möjlighet att utforma ditt arbete efter eget tänkande och kunnande samt i samarbete med kollegor inom arbetslagen. I arbetslagen drivs vårt kvalitets- och utvecklingsarbete och det finns ett stort utbyte mellan pedagoger och med andra professioner inom verksamheten.
En stark och viktig resurs i vår verksamhet är elevhälsoteamet bestående av kurator, rektor, skolsköterska, specialpedagog och studie- och yrkesvägledare. Detta är en del i vår strävan att ge samtliga elever den grund som behövs för gymnasiet och de utmaningar som väntar bortom årskurs nio.

Läs mer >>
 

Arbetsuppgifter

Som resurspedagog arbetar du med elevernas pedagogiska utveckling, enskilt, i mindre grupp eller i klass. Du undervisar eller stödjer i förekommande ämnen i årskurs 7-9.


Kvalifikationer

Krav på arbetlivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Då du kommer att arbeta med elever i många olika situationer ser vi det som självklart att du har god erfarenhet av undervisning och elever i många olika situationer. Vi lägger stor vikt vid social kompetens och förmåga till samverkan med kollegor och övrig personal. . Vi ser helst att du har lärarexamen och/eller legitimation i årskurs 4-6 eller 7-9 i förekommande ämnen. Du har erfarenhet av arbete med elever med särskilda behov och har god social förmåga och arbetar bra i grupp med gemensamma mål och metoder.

Vem är du?
Vi söker dig som har eleven i fokus, kollegiet som kompetensresurs och både vill utveckla den pedagogiska professionen i linje med det individuella uppdraget och samtidigt delta i en kollegial utvecklingsprocess.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid. 75-85 %
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse under augusti 2018, vikariat under höstterminen 2018 med eventuell förlängning under våren.
Antal platser: 2


Andra uppgifter

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att nödvändiga politiska beslut fattas.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gnosjö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gnosjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-10-20
Arbetsgivarens referensnummer: A905308

Upplysningar

Karin Hedström
Rektor
0370 - 33 11 16

Thomas Carlsson
Lärarförbundet
0370 - 33 11 27

Carita Johansson
Lärarnas Riksförbund
0370-33 11 67

Dela detta jobb

Resurspedagog till Bäckaskolan 7-9

Gnosjö kommun