pedagogjobb.se

logga

Resurspedagog förskoleklass

Ort
Utgår

2021-08-06

Ansök nu

Resurspedagog förskoleklass

Funäsdalens skola har i dagsläget ca 220 elever i årskurserna F-9 samt tillhörande fritidshem. Skolan är vackert belägen mitt i byn vid foten av Funäsdalsberget. Vi har nära till längdspår, idrottsplats samt gondolen som tar oss upp till bergets toppstuga. Närhet till naturen sätter på olika sätt sin prägel på verksamheten som bokstavligt talat har ski-in ski-out läge. 

Vi söker nu en resurspedagog till arbete i förskoleklass och på fritidshem, tjänsten är en visstidsanställning med möjlighet till förlängning. 

Arbetsuppgifter

Du är ett stöd för såväl enskilda elever som klass, socialt och pedagogiskt. Arbetet ställer krav på ansvarstagande, flexibilitet och lyhördhet. Du stöttar och hjälper elever i undervisningssituationer, på raster samt under vistelse på fritidshem.   

Kvalifikationer

Gymnasial utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig är ett krav. Eftergymnasial pedagogisk utbildning är meriterande, likaså erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. 

Personliga egenskaper

Du är en trygg vuxen med god samarbetsförmåga, du tar egna initiativ och är tydlig i din kommunikation. Genom en god pedagogisk och social kompetens bidrar du till en lugn och stimulerande arbetsmiljö för eleverna, du kan hantera olika situationer som uppstår under skoldagen och bibehålla en tydlig struktur. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vi erbjuder

Härjedalens kommun har ett övergripande skolutvecklingsarbete vid namn Konten, Funäsdalens skola har fem förstelärare som verkar aktivt inom IKT, språkutvecklande arbetssätt samt ledarskap i klassrummet. Under läsåret 2021/2022 kommer arbetslag delta i fortbildning inom specialpedagogik för lärande.  

Vi erbjuder en arbetsplats där du blir en del av en engagerad och kompetent personalgrupp med hög andel legitimerade lärare och pedagoger. Här finns goda förutsättningar för kollegialt samarbete och lärande. 

Dela detta jobb

logga
Resurspedagog förskoleklass

Härjedalens kommun - Bildningsförvaltningen