pedagogjobb.se

logo

Resurspedagog/elevassistent till Hjortsjöskolan 4-6

Ansök nu

Resurspedagog/elevassistent till Hjortsjöskolan 4-6

Om arbetsplatsen

Barn och utbildningsnämndens verksamhetsområde omfattar förskolor, grundskolor samt Fenix kultur och kunskapscentrum som innefattar gymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Vi arbetar målinriktat för att ge varje barn och elev kunskap och framtidstro som kan följa dem genom livet.

Hjortsjöskolan är en verksamhet i framkant och vi arbetar för att varje elev ska känna framtidstro, känna sig betydelsefulla och ha tilltro till sin egen förmåga. Skolan finns centralt i Vaggeryd med omkring 300 elever.
På skolan arbetar grundskollärare, resurslärare, assistenter och lärare mot fritidshem. Vi har ett starkt elevhälsoteam med en specialpedagog, två speciallärare, en kurator, en skolsköterska. Skolläkare och skolpsykolog arbetar övergripande över enheterna i en nära samverkan.

Arbetsuppgifter

Du kommer vara placerad i skolans Flexenhet, skolans särskilda undervisningsgrupp, och arbeta tillsammans med ansvariga lärare. Arbetet består i att tillsammans med lärarna arbeta kring elevers hela skoldag. Tillsammans med elevernas mentorer och lärare planerar du arbetet och de aktiviteter som ska genomföras. Utifrån elevernas individuella behov stöttar du elevens lärande i meningsfulla aktiviteter och är behjälplig i det sociala samspelet.

Kvalifikationer

Du som söker har utbildning och/eller erfarenhet av pedagogiskt arbete med barn/ungdomar. Du har ett lågaffektivt förhållningssätt och du är en lugn, trygg vuxen.

Vi förutsätter att du har eleven i fokus och en vilja att vara med och bidra till en ökad måluppfyllelse. Du har lätt för att samarbeta med elever, föräldrar och kollegor på skolan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I enlighet med skollagen kräver vi utdrag ur belastningsregistret.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
100%

Ansökan

Referensnummer:   21/136

Dela detta jobb

logo
Resurspedagog/elevassistent till Hjortsjöskolan 4-6

Vaggeryds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen