pedagogjobb.se

Logga

Resurspedagog åk 7-9 Ängskolan

Företag Sundbybergs stad
Ort
Kategorier
Utgår

2018-08-07

Ansök nu

Resurspedagog åk 7-9 Ängskolan

Du vill ge människor en bra vardag. Och ett rikare liv. Precis som vi.

På Ängskolan 7-9, med ca 400 elever, arbetar vi utifrån att elever ska känna sig trygga samt att skapa förutsättningar för elevernas kunskapsinhämtning utifrån deras egen förmåga till inlärning. Vi vill fortsätta med att ha nöjda föräldrar och elever som minns sin skola med glädje. Vi har kamratstödjare och samarbetar med organisationen Friends.

Som resurspedagog kommer du arbeta med elever i behov av särskilt stöd. Du kommer att stödja elever både socialt och kunskapsmässigt.

Dina arbetsuppgifter innebär att du även kommer att samarbeta med många olika lärare och annan personal. 

Vi vill att du har erfarenhet av arbete med ungdomar, gärna i skolmiljö. Det är meritierande om du har kunskap om olika neuropsykiatriska funktionsvariationer så som adhd och autism, samt hur man på bästa sätt bemöter och anpassar sig till olika individer. Dina personliga egenskaper är mycket viktiga och vi vill att du har personlig mognad, samarbetsförmåga och är ansvarstagande. Det är också viktigt att ha omtanke och en vilja att hjälpa och stötta eleverna.

Befattningen är en 85% tidsbegränsad anställning på ett år med ev möjlighet till förlängning. Tillträde 2018-08-10. Ansök senast den 2017-08-07. Intervjuer kommer att ske under vecka 32 (6-10 augusti). Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontaktpersoner

Malin Måhlberg
Biträdande rektor
malin.mahlberg@sundbyberg.se

Facklig kontaktperson
Nås via kommunens växel
08-706 80 00

Dela detta jobb

Logga
Resurspedagog åk 7-9 Ängskolan

Sundbybergs stad