pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Resurslärare till grundsärskolan och ev. fritidshem

Företag Vimmerby kommun
Ort
Utgår

2022-12-14

Ansök nu

Resurslärare till grundsärskolan och ev. fritidshem

Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö.

Vi söker resurslärare till grundsärskolan. Tjänsterna är på  80-100 % fr.o.m. 1/1-23 t.o.m. 30/6-23 och t.o.m. 1/1-24

Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt arbete, där du kan göra skillnad för andra människor? Då är du välkommen att söka jobb hos oss! Vi arbetar tillsammans för att våra barn och ungdomar ska få de bästa förutsättningarna att möta framtiden och utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer. Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar alla pedagogiska verksamheter från förskola till högskola och ansvarar även för sfi.

Ditt nya jobb 
Arbetet innebär att du stöttar elever under skoldagen och viss tid på fritidshemmet och tillsammans med övriga kollegor planerar, genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet på arbetsplatsen. Din uppgift är att skapa bästa möjligheterna för att barn, föräldrar och kollegor ska trivas och känna sig trygga. 

Vi söker dig som 

 - är utbildad elevassistent och har erfarenhet av arbete i grundsärskola                            

-ser utveckling av verksamheten som en del av arbetet
- är ansvarstagande
- är strukturerad och tydlig i ditt arbetssätt och i mötet med barn
- har god samarbetsförmåga, då rollen innebär att du har ett nära samarbete med dina kollegor
- agerar tryggt och stabilt, samt har ett lågaffektivt bemötande
- har en positiv inställning
- är kreativ och lyhörd
Vid urvalet kommer vi lägga stor vikt vid erfarenhet av arbete i grundsärskola, personliga egenskaper och intresse för tjänsten.

Tjänsten omfattas av registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.

Anställningens omfattning 
Anställningsform: Tidsbegränsad   
Sysselsättningsgrad: 80 -100 % 
Tillträde: 1/1-23

Ansökan
Sista ansökningsdatum: 14/12-22
Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev. Intervjuerna sker fortlöpande och tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdatum.

Vimmerby kommun som arbetsgivare
Ansvar, mod och fantasi – det är våra värdeord när vi tillsammans arbetar för att ge bästa tänkbara service och omsorg till Vimmerby kommuns ca 15 300 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Vi är cirka 1 300 anställda i 170 olika yrkesroller. Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till delaktighet och strävar efter en god balans mellan arbete och fritid. 

Barn- och utbildningsförvaltningen
Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för alla pedagogiska verksamheter, från förskola till högskola, och ansvarar även för svenska för invandrare (sfi) och samhällsorientering för nyanlända. Vårt gemensamma mål är att Vimmerby kommuns barn och ungdomar ska få de bästa förutsättningarna att möta framtiden och utvecklas till kreativa, nyfikna och trygga individer. Vår vision är "Vi gör vårt bästa, vi lyckas, vi lär oss massor och tillsammans når vi toppen!"  Vi tycker det är viktigt med ett öppet klimat där vi lär oss av varandra i vardagen genom att ge och ta feedback, diskutera erfarenheter och prova nya idéer. Läs mer om oss och om Vimmerby kommun som arbetsgivare på vår hemsida www.vimmerby.se

Övrigt
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till annonskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 0492-76 90 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Kontaktpersoner

Marie Lindqvist

Bitr. Rektor Grundsärskolan

 

marie.lindqvist@utb.vimmerby.se

 

Dela detta jobb

Logga
Resurslärare till grundsärskolan och ev. fritidshem

Vimmerby kommun