pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

RESURSLÄRARE ÅK F-9, RAOUL WALLENBERGSKOLAN SKÖVDE

Ort
Utgår

2022-10-22

Ansök nu

RESURSLÄRARE ÅK F-9, RAOUL WALLENBERGSKOLAN SKÖVDE

Raoul Wallenbergskolorna (RWS) är en friskolekoncern under stark utveckling. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och vårdnadshavare en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium.

Vår vision är ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige” och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhällsutvecklingen, både lokalt och nationellt. RWS har en klar värdegrund och vi inspireras av Raoul Wallenberg och hans gärning. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vi arbetar dagligdags för att dessa ledord ska genomsyra allt som sker i våra skolor.

Raoul Wallenbergskolan Skövde har expanderat från 80 elever till ca 850 elever. Skolan drivs under devisen ”göra positiv skillnad” och vår ambition är att det ska vara den attraktivaste grundskolan i Skövde. I skolan bedrivs en evidensbaserad verksamhet som både elever och vårdnadshavare är mycket nöjda med. Vi har en tydlig värdegrund utifrån RWS ledord där ordning och reda står i fokus.  Vi lägger stor vikt vid att skapa ett gemensamt förhållningssätt kring undervisningen och övrig verksamhet. Intresset för vårt skolkoncept är mycket stort och därför är ambitionen att vi under de närmaste åren  ska bygga och etablera flera nya skolor i såväl Skövde som Skaraborg.

Vi söker nu två resurslärare med bred kompetens och lärarlegitimation för åk F-6 respektive 7 – 9. En av tjänsterna är på F-6 och en är på 7-9.

Uppdraget som resurslärare kan se olika ut från år till år utifrån verksamhetens behov. Arbetet är varierande med undervisning i särskild undervisningsgrupp, mindre grupp, enskild undervisning eller undervisning kopplat till klass i samverkan med klasslärare. Du har ansvar för att i samarbete med spec. pedagog organisera och planera för verksamheten. Tät kontakt med elever och vårdnadshavare ingår. Du stöttar också eleverna emotionellt och socialt under deras skolvardag och hjälper dem att skapa struktur.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av likande uppdrag sedan tidigare och har hunnit samla på dig olika pedagogiska arbetssätt och erfarenheter för att kunna möta alla elever.

Flexibilitet och förmåga till att samverkan med flera medarbetare ser vi som en nödvändighet i denna roll.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Låter det som spännande uppdrag, som passar dig? Läs mer om oss på: www.raoulwallenbergskolan.se

För att arbeta inom skola krävs ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister. Du beställer blanketten på följande länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Ansökan

Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV. Skicka gärna din ansökan så snart du kan då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 22 oktober 2022.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Elin Schüler 0730-92 48 31, elin.schuler@rws.se

Vi undanber oss all kontakt från personal- och rekryteringsföretag.

Rekrytering kan komma att ske innan sista ansökningsdatum.

Tillträde efter överenskommelse. Heltid, tillsvidare.

 

Välkommen med din ansökan.

 

 

Dela detta jobb

logo
RESURSLÄRARE ÅK F-9, RAOUL WALLENBERGSKOLAN SKÖVDE

Workspace Recruit