pedagogjobb.se

Resurs Torpgärdsskolan

Företag Bodens kommun
Ort
Utgår

2019-06-25

Ansök nu

Resurs Torpgärdsskolan

Arbetsplatsen

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun! 

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv. 

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för. 

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten. 

Torpgärdsskolan ligger i ett större villaområde ca 5 km från Bodens centrum, med sitt huvudsakliga upptagningsområde - Bodsvedjan, Norrbyarna, Norra Svartbyn, Södra Svartbyn och Torpgärdan. Barn från andra bostadsområden är naturligtvis välkomna i mån av plats. På skolan finns ungefär 320 elever från förskoleklass tom årkurs 6 samt tre fritidsavdelningar - Galaxen och Kometen för åk F-2 samt Stjärnan för åk 3-6. Skolgården består av både skog, gräsområden och lekytor. Närheten till skog och natur medger goda möjligheter för friluftsverksamhet, skidåkning och skridskoåkning. På skolan finns skolverksamhet från förskoleklass till årskurs 6. 

Skolans profil är Hälsa och Livsstil inom ramen för hållbar utveckling. Perspektivet hållbar utveckling läggs på skolans alla ämnen och kan ses som ett urvalsinstrument vid val av innehåll. Profilen fungerar som en kompass för att utveckla elevernas ämneskunskaper och sociala utveckling och på så vis skapa förutsättningar för god hälsa och en god social kompetens. 

Det allra viktigaste för oss är att barnen trivs, känner trygghet och utvecklas. Vi vill att barnen och eleverna ska känna stolthet över sig själva och att de ska tro på sin egen förmåga. Jag är bra, jag lär mig och duger precis som jag är. Tillsammans med hemmet vill vi hitta bra lösningar och förhållningssätt. 

På skolan arbetar vi med kollegialt lärande för att ta tillvara och dela kunskaper samt erfarenheter med varandra, men är också intresserade att ta del av aktuell forskning och utveckling. Det är många som trivs och känner en stolthet över sitt arbete på Torpgärdsskolan. 

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng - för visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb!?

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som resurs med elever i år 1-6. Du ingår i ett arbetslag och arbetar både i skolan och på fritids. Du kommer att arbeta tillsammans med både ordinarie personal och vikarier. Arbetet sker både praktiskt och teoretiskt utifrån Lgr 11.

Kvalifikationer

Krav på arbetlivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Vi söker i första hand Dig som har lärarexamen men även annan pedagogisk utbildning och/eller erfarenhet av arbete med barn och ungdomar är intressant för oss. Våga prova! 

Vi söker dig som har förmågan att skapa förtroendefulla relationer till både barn, vårdnadshavare och personal. Du behöver även ha god förmåga att samarbeta och vara flexibel samt lyhörd för verksamhetens behov. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 
Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-15. Anställningen är tidsbegränsad tom 2019-12-20.
Antal platser: 1

Andra uppgifter

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden. 
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan. 
När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. 
Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden. 

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering. 

Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-06-25
Arbetsgivarens referensnummer: A885550

Upplysningar

Malin Westerlund
Rektor
092162070

Annika Nilsson
Lärarförbundet
070-232 30 58

Tim Stenlund
Lärarnas Riksförbund
070-2745166

Dela detta jobb

Resurs Torpgärdsskolan

Bodens kommun