pedagogjobb.se

Arbetsplatsen

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till.

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra. Vill du veta mer om hur det är att jobba i Bodens kommun? Då kan du läsa mer här: www.boden.se/jobbaiboden

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng! För visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb?

Arbetsuppgifter

Vi söker nu två nya medarbetare till gymnasiesärskolan. Den ena tjänsten är 100% under perioden feb-juni 2020 med möjlighet till förlängning. Den andra tjänsten är 100% under perioden mars-dec 2020 med möjlighet till förlängning.

Dina arbetsuppgifter är att arbeta med en av våra elever på gymnasiesärskolans individuella program. Du arbetar med eleven i undervisning,med eleven använder du bildstöd som är elevens kommunikationsverktyg. Eleven behöver även rörelse under skoldagen och ditt stöd och din roll är viktig för att eleven ska få de bästa möjligheterna för att utvecklas, trivas och känna sig trygg.

Kvalifikationer

Krav på arbetlivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Vi söker Dig som är van att arbeta med barn och ungdomar i behov av särskilt stöd. Du har en god samarbetsförmåga med elever och pedagoger. Du är en trygg person med erfarenhet av lågaffektivt bemötande och som kan arbeta självständigt.

Vi vill att du är öppen för varierande arbetssätt, samverkan och mycket meriterande är erfarenhet av liknande verksamhet. Önskvärt är speciallärarexamen mot utvecklingsstörning eller motsvarande. Även erfarenhet av förskola är meriterande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde feb 2020. Anställningen är tidsbegränsad tom juni 2020.
Antal platser: 2

Andra uppgifter

Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-01-26
Arbetsgivarens referensnummer: A925862

Upplysningar

Åsa Lundgren
Rektor
0921-62513

Ann-Louise Berkfors
Lärarförbundet
0921-62411

Tim Stenlund
Lärarnas Riksförbund
070-2745166

Resurs gymnasiesärskolan

Företag Bodens kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-26

Ansök nu

Dela detta jobb