pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Resurs/elevassistent

Ansök nu

Resurs/elevassistent

Utbildningskontoret, Skolavdelningen, Kullsvedsskolan

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Välkommen till Kullsvedsskolan - en arbetsplats som kännetecknas av hög trivsel, kompetens, samarbete, utveckling och kreativitet. Hos oss fokuserar vi på tillgänglighet och inkluderande lärmiljöer i ett hälsofrämjande och förebyggande elevhälsoperspektiv. 

Värmdö kommun är en ung kommun i utveckling med unga medborgare. Som skolkommun är Värmdö en progressiv och utvecklingsbenägen kommun. Undervisningen är i stor grad digitaliserad. Vi har en fin närhet mellan skolorna med täta samarbeten och erfarenhetsutbyten. Likvärdighet, inspiration och framåttänk präglar vår skolvardag.

Kullsvedsskolan ligger i Hemmesta öster om Gustavsberg, ca. 30 minuter med direktbuss från Slussen. Skolan består av grundsärskola åk 1–9, kommungemensamma särskilda undervisningsgrupper (KSU) åk 6-9 i grundskolan för elever med autism samt ett gemensamt fritidshem åk 1-6. I nuläget går här 62 elever totalt.

Läsåret 2021–22 finns här runt 55 medarbetare, i huvudsak lärare/speciallärare och resurser/fritidspersonal. Vi har ett väl utvecklat arbete med extra anpassningar, visuellt stöd och digitala hjälpmedel i undervisningen. Skolan har två förstelärare, legitimerad kompetens i samtliga praktisk-estetiska ämnen samt en väl fungerande elevhälsa där samtliga kompetenser ingår.

Kullsvedsskolan har inriktning PBS (Positivt Beteendestöd) och har TBA-klasser där kompetensen är hög. Skolan har också Grön flagg-certifiering.

Uppdraget som resurs/elevassistent handlar under skoltid om att ingå i ett klassteam i grundsärskola eller KSU med undervisning av elever i gruppen utifrån ansvarig lärares anvisningar.

Under fritidstid arbetar resurserna i fritidshemmets verksamhet. Kullsvedsskolan har morgon- och eftermiddagsfritids och arbetstiderna växlar något, enligt schema för öppningar och stängningar.

Vi söker en resurs med erfarenhet av arbete med elever i omfattande behov av särskilt stöd. Kunskaper/erfarenhet av arbete med elever med autism är ett krav.

Någon form av grundutbildning mot barn/ungdom är önskvärd, till exempel barnskötare, undersköterska, fritidsledare eller liknande. Det är meriterande med erfarenhet av Tillämpad beteendeanalys (TBA) och/eller Positivt beteendestöd (PBS). Vi ser också erfarenhet av teckenkommunikation och andra alternativa kommunikationssätt som meriterande.

Som person är du inkluderande med ett lågaffektivt förhållningssätt. Du har engagemang och lösningsfokus och arbetar för en god arbetsmiljö för eleverna såväl som dina kollegor.

Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen avser heltid tillsvidare. Tillträde 3 januari 2022. Intervjuer sker löpande.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Ansökan
Du söker tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 28 november 2021.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rektor Christina Söderkvist, mobil 072-250 93 56 eller biträdande rektor Lillemor Esping Brodén, mobil 073-682 78 77.  

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!

Dela detta jobb

Resurs/elevassistent

Värmdö kommun - Barn och utbildningsförvaltningen