pedagogjobb.se

Resurs Brönjaskolan

Företag Bodens kommun
Ort
Utgår

2020-08-12

Ansök nu

Resurs Brönjaskolan

Arbetsplatsen

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till fritidsaktiviteter, ditt jobb, skolor, kulturevenemang, attraktiva hustomter, shopping och naturnära upplevelser.

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra.

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Brönjaskolan är en högstadieskola som ligger i Sävast med bekvämt pendlingsavstånd till både Boden och Luleå. Vi har 300 elever uppdelade på 3 arbetslag. Skolans profilering är hälsa och personligt ledarskap. Vi satsar på kollegialt lärande för att sprida de goda kunskaper och erfarenheter som finns på skolan. Alla som arbetar på skolan deltar och genomför elev- och kollegial coachning regelbundet.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng! För visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb?

 

 

 

Arbetsuppgifter

Vi söker Dig som vill arbeta som resurs hos oss på Brönjaskolan. Din viktigaste arbetsuppgift är att vara en god förebild som är tillgänglig för eleverna på skolan. Du kommer att arbeta både med enskild elev och i bland med en grupp elever.

 

 

Kvalifikationer

Krav på arbetlivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Vi söker dig som har intresse för och vana av att arbeta med ungdomar. Du är trygg i dig själv och ditt eget ledarskap och är en god förebild för andra. Tidigare ledarerfarenhet är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Varaktighet: 3-6 månader
Tillträde: Semesteranställning 75 %. Tjänsten är tidsbegränsad tom 25/10-20 med eventuell möjlighet till förlängning. Tillträde i mitten på augusti 2020 eller enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

 

Andra uppgifter

Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.

 

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2020-07-12
Arbetsgivarens referensnummer: A963700

 

Upplysningar

Daniel Jakobsson
Rektor
070-6589199
0921-62376
daniel.jakobsson@boden.se

Annelie Selberg
Bitr Rektor
0921-62238

Tim Stenlund
Lärarnas Riksförbund
070-2745166

Joanna Hübinette
Lärarförbundet
070-3621779 el 0921-62411

Dela detta jobb

Resurs Brönjaskolan

Bodens kommun