pedagogjobb.se

Resurs - Barnskötare sökes till förskolan Karamellen

Ort
Kategorier
Utgår

2021-09-19

Ansök nu

Resurs - Barnskötare sökes till förskolan Karamellen

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Katrineholms skolor erbjuder en trygg och utvecklande skolgång med det kreativa och lustfyllda lärandet i fokus. Här får barn och elever förutsättning att utveckla sina talanger och blomstra i sin egen takt. Vi är i ett spännande utvecklingsskede där vi bland annat bygger två nya skolor.

Inom bildningsförvaltningen har vi förskola, grundskola, gymnasieskola, kulturskola, central barn- och elevhälsa och en mottagningsenhet för nyanlända elever. Tillsammans skapar vi möjligheter att nå visionen ”Läge för liv och lust”.

Förskolan Karamellen välkomnade de första familjerna i januari 2020. Nu är alla sex avdelningarna öppnade. Vi har fina lokaler och stora möjligheter att erbjuda barnen en god utbildning. Vårt gemensamma tema i området är Hållbar framtid och inom temat skapar varje avdelning sina egna projekt utifrån barnens intressen och nyfikenhet. Material och pedagogisk miljö ses som viktiga verktyg i vår utbildning och undervisning.

På förskolan har vi egen restaurang med matsal och en kock som lagar mat från grunden.

Arbetsuppgifter:

I ditt arbete kommer du att ha det dagliga pedagogiska och omvårdnadsansvaret för ett barn med behov av särskilt stöd. Du är den löpande dagliga kontakten och specifika stödet för det här barnet. Du är barnets stabila punkt och ansvarar för en fungerande och utvecklande delaktighet i såväl undervisning som lek och de aktiviteter arbetslaget gör tillsammans med barnen. När situationen medger deltar du i avdelningens övriga verksamhet tillsammans med pedagogerna och löser de uppgifter som behövs för stunden.

Närmare information om barnets behov av särskilt stöd kommer om du blir aktuell för intervju.

Kvalifikationer:

Barnskötare alt. annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Som person är du stabil, flexibel, tar initiativ och är kreativ för att kunna skapa meningsfulla sammanhang och anpassningar som behövs för ett barn med funktionsvariation. Du behöver vara strategisk och ha en problemlösande analysförmåga för att kunna samarbeta kring de pedagogiska utmaningarna som uppdraget innebär. Ditt fokus är att alltid prioritera det som är bäst för barnen. Det är viktigt att du kan skapa goda relationer med såväl barn, vårdnadshavare och kollegor.
 

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas.

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: Tillträde: snarast eller enl. överenskommelse.
Tidsbegränsat till: 2022-07-03
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2021-09-19

Arbetsgivarens referensnummer: C61437/2021

Upplysningar lämnas av:

Bitte Larsson
Förskolechef
Telefon: 0150-48 82 85

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 0150-570 00

Dela detta jobb

Resurs - Barnskötare sökes till förskolan Karamellen

Katrineholms kommun - Bildningsförvaltningen