pedagogjobb.se

Logo

Rektor på Värnaskolan årskurs F-6

Ort
Kategorier
Utgår

2018-08-19

Ansök nu

Rektor på Värnaskolan årskurs F-6

Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig.

Gemensamt arbetar Hofors kommuns medarbetare efter värdegrunden respekt, professionalism och ansvar.

Hofors kommun satsar på förskola, skola och fritidshem med starkt fokus på kvalité och höjd måluppfyllelse. Kollegialt lärande och systematiskt kvalitetsarbete har lyfts fram som framgångsfaktorer. Konkreta exempel på aktuella satsningar inom Barn och Utbildningsnämndens område är IKT, nyanländas lärande samt förstärkning av resurser till de lägre åldrarna i skolan. Kommunen har en välfungerande central elevhälsa som stöd till enheterna.

ARBETSUPPGIFTER
Som rektor har du huvudansvaret för verksamheten på din enhet och du ska ha fokus på det pedagogiska ledarskapet. Du ska leda, driva, utvärdera och utveckla verksamheten mot de nationella och lokal målen. Ansvara för personal samt att verksamheten bedrivs inom givna ekonomiska ramar. Du ingår i ledningsgruppen för förskola och skola i Hofors kommun.

Värnaskolan har ca 200 elever och 28 personal.

KVALIFIKATIONER
Då vår duktiga rektor går vidare till nya utmaningar söker vi nu en efterträdare som är en tydlig ledare med förmåga att entusiasmera och motivera sina medarbetare. Du tar tillvara och utvecklar medarbetarnas kompetens, erfarenhet och engagemang. Du har höga förväntningar både på verksamheten och dig själv.

Du har förmåga att vara med och göra skillnad med ett tydligt elev och resultatfokus. Du har pedagogisk högskoleutbildning. Erfarenhet av ledarskap/chefskap, rektorsutbildning eller annan chefsutbildning på kvalificerad nivå är meriterande.

ÖVRIGT
OBS! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hofors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Logo
Rektor på Värnaskolan årskurs F-6

Hofors Kommun, Barn och utbildning