pedagogjobb.se

Rektor, biträdande

Företag Värmdö kommun
Ort
Utgår

2019-10-20

Ansök nu

Rektor, biträdande

PVGS12:2019:17

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Till Ösbyskolan söker vi en

Biträdande rektor

med administrativ inriktning

Ösbyskolan är vi stolta över och värnar vårt tillåtande och varma klimat. Trots att vår skola är stor skapar vi möjligheter för att ge våra elever en intim och trygg miljö. Vår skola präglas av både traditioner samt nytänkande och utveckling, och kännetecknas av goda samarbeten, kreativitet och ett långsiktigt kunskapsutvecklande arbete. Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö i moderna lokaler med tillgång till bra It-teknik.

Vi har ett starkt och kompetent personalkollegium som ger dig möjlighet att tillsammans medverka i utvecklingen av skolans verksamhet samt av dig själv i din yrkesroll. Vi arbetar aktivt och medvetet för en trygg, lugn och motiverande studiemiljö där samverkan och delaktighet är en viktig del. Varje elev ska stöttas och utmanas till sin största möjliga kunskapsutveckling för att rustas för vidare val och möjligheter i livet!

Ösbyskolan ligger i Gustavsberg, Värmdö kommun med mycket goda och täta förbindelser med ca 25 min resväg från Slussen.

I rollen som biträdande rektor med administrativa arbetsuppgifter har du fokus på skolans inre arbete. Det omfattar t.ex. att arbeta med fakturor, budget, löner, betyg och anställningsavtal för att nämna några delar. Du sköter personaladministration och är superanvändare i personalsystemet Heroma. Du har också ansvar för hanteringen av elevintagning och gymnasieval, samt för inrapportering av nationella prov och betyg. Du sköter beställningar av olika slag och håller även i medarbetarsamtal och lönesamtal.

Vidare arbetar du förebyggande och hälsofrämjande med handledning av skolans övriga personal. Du deltar i elevvårdsarbetet genom att du är medlem i Elevhälsoteamet och skolans Trygghetsteam. Där arbetar du både med enskilda elever samt med deras föräldrar/vårdnadshavare. Genom skolkuratorn har ni även externa kontakter med andra myndigheter.

Vi söker dig som har en högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten, gärna socionom eller likvärdigt. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, och är en tydlig förebild. Du har en positiv elevsyn som utgår från att elever kan och vill, och du ser samarbete som en nödvändighet i dagens skola. Vidare är du villig att bidra med dina erfarenheter och din kompetens.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Ösbyskolan har varit verksam sedan 1997 och har idag ca 830 elever från Förskoleklass till årskurs 9. Tillsammans med eleverna arbetar vårt härliga kollegium bestående av ca 110 engagerade medarbetare. Vår skola präglas av både traditioner liksom nytänkande och utveckling. Vi erbjuder dig en bra arbetsmiljö i moderna lokaler.

I rmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa lsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökanden med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde 7 januari 2020 eller enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök tjänst” nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 20 oktober 2019. Urval och intervjuer sker fortlöpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rektor Ulrika Mjörud, ulrika.mjorud@varmdo.se. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

________________________________________________________________________

Dela detta jobb

Rektor, biträdande

Värmdö kommun