pedagogjobb.se

En dag på jobbet
Höjdens samlade boende är ett boende som riktar sig till vuxna 18-65 år innom socialpsykiatrin i Södertälje. Som rehabiliteringsassistent har du rollen som samordnare/ cace Manager. Det innebär att du i nära samarbete med de boende och nätverk planerar,motiverar, följer upp och samordnar de insatser som uppdraget säger, och utifrån det göra en genomförandeplan. Verksamheten är ett trapphusboende med 9 lägenheter samt en baslokal dit de boende kommer för att vara med i olika grupper samt för samordnartid med sin CM. Dagliga riskbedömningar, praktiskt arbete, bilkörning, städ, inhandling, boendestöd, Planering och genomförande av individuella insatser ingår i arbetsuppgifterna. Kontinuerlig dokumentation och regelbundna samanfattningar gör du i det digitala dokumentations systemet "Lifecare".

Vem är du? 
Krav:
- Undersköterskeutbildning med inriktning mot psykiatri,Rehabiliteringsassistent, betendevetare med inriktning psykiatri eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömmer likvärdig.
- Du har erfarenhet med att arbeta med pedagogiska metoder med inriktning psykiatri.
- Du har grundläggande datorkunskaper och erfarenhet av social dokumentation.
- Du berhärskar svenska i tal och skrift.
Meriterande:
- Då vi arbetar med evidensbaserade och strukturerade metoder med ACT som grund, är det meriterande om man kan ESL, PPi, I-ptk.
Personliga egenskaper:
- Du är en flexibel person med ett stort engagemang. Du bidrar i arbetet med ständiga förbättringar, vilket innebär att du aktivt förnyar och delar med dig av din kunskap och kometens för att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor.

Vi erbjuder dig 
Du erbjuds arbete i en trygg och kompetent arbetsgrupp som står för kontinuitet och en utvecklande arbetsmiljö. I Södertälje har du möjligheten att växla semesterdagstillägget mot extra lediga dagar. Vi tränar som arbetsuppgift och du har upp till 3000 kronro per år i friskvårdpeng.

Välkommen till oss!  
På Höjdens samlade boende som är beläget i ett bostadsområde,(Fornhöjden) i södertälje, c:a 5 minuter med bil från centrala Södertälje. Vi har 9 boenden som har sina egna lägenheter som hyrs i andra hand av södertälje kommun. Vi är 7 personer i personalgruppen varav fem arbetar på ett rullande 5 veckors schema där man arbetar 2 helger av fem. Verksamheten har öppet måndag till torsdag 07:30-20:00, Fredag 07:30-18:00 och lördag-söndag 09:00-18:00.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Logo

Rehabiliteringsassistent Höjdens samlade boende

Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-23

Ansök nu

Dela detta jobb