pedagogjobb.se

Logga

Recreation Instructor

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-18

Ansök nu

Recreation Instructor

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 37 schools and around 25,600 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


More about the company and its schools can be found at www.engelska.se


Vi söker just nu en Fritidsledare/Fritidsassistent till vår Junior Club, som är en fritidsklubb dit elever från årskurs fyra och fem kan gå efter skolan.

Arbetsuppgifter

Som fritidsledare/fritidsassistent kommer du planera och genomföra aktiviteter efter skolans slut för de elever som har anmält sig till vår Junior Club. Elevernas nivå och behov av stöd ställer därför krav på flexibilitet och kreativitet hos personalen. Exempel på aktiviteter är bakning, fotboll, bio-eftermiddag, bild och slöjd etc.

Du kommer att arbeta tillsammans med vår Junior Club Coordinator mellan kl 12:30-17:00, måndag till fredag. Tjänsten är deltid.

Kvalifikationer

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, och vi förutsätter att du har ett genuint intresse för barn och ungdomar. Som fritidsledare/fritidsassistent är ditt uppdrag att hjälpa eleverna att få förutsättningar för att kunna delta i ett socialt sammanhang, en uppgift som ställer stora krav på engagemang, flexibilitet och tydlighet. Din inställning till uppdraget ska vara lösningsinriktat och med eleven i fokus. Du har förmåga att arbeta såväl självständigt som i nära samverkan med andra. Du tar ett stort ansvar för helheten i uppdraget, har ett gott bemötande utifrån värdegrund och elevsyn. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande.  

Arbetsspråket på skolan är engelska men du behöver också kunna kommunicera väl på svenska.

Hos oss får du ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor! Känner du att detta passar in på dig så är du varmt välkommen med din ansökan!

Vi intervjuar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Märk din ansökan med ”Junior Club”

Dela detta jobb

Logga
Recreation Instructor

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB