pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Raoul Wallenbergskolan i Lidköping söker grundskollärare åk 7-9

Ort
Utgår

2023-02-28

Ansök nu

Raoul Wallenbergskolan i Lidköping söker grundskollärare åk 7-9

Raoul Wallenbergskolorna (RWS) är en friskolekoncern under stark utveckling. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och föräldrar en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium. Vår vision är ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige” och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhällsutvecklingen, både lokalt och nationellt. RWS har en klar värdegrund och vi inspireras av Raoul Wallenberg och hans gärning. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vi arbetar dagligdags för att dessa ledord ska genomsyra allt som sker i våra skolor. Våra skolor ska ge barnen och eleverna bästa tänkbara start i livet, både kunskapsmässigt och karaktärsmässigt, men dessutom är vår ambition att skolans verksamhet på ett positivt sätt ska bidra till att närområdet utvecklas till en positiv och attraktiv stadsdel.

Under hösten 2022 öppnade Raoul Wallenbergskolan i Lidköping. RWS Lidköping startade med 150 elever och kommer under hösten 2023 utöka till 270 elever. Skolan drivs under devisen ”göra positiv skillnad” och vår ambition är att det ska vara den attraktivaste grundskolan i Lidköping. I skolan bedrivs en evidensbaserad verksamhet som både elever och vårdnadshavare är mycket nöjda med. Vi har en tydlig värdegrund utifrån RWS ledord där ordning och reda står i fokus. Vi lägger stor vikt vid att skapa ett gemensamt förhållningssätt kring undervisningen och övrig verksamhet. Intresset för vårt skolkoncept är mycket stort och därför är ambitionen att vi under de närmaste åren ska bygga och etablera flera nya skolor i Skaraborg.

Inom RWS satsar vi hårt för att lyfta undervisningen.  Vi har förstalärare som driver tillsammans med alla lärare från förskoleklass till åk 9. Vi får på det viset en samhörighet med alla grundskolor inom företaget. Vår ambition är att utveckla undervisningen både på bredden och på djupet. Alla elever – både de som behöver särskilt stöd och de som behöver utmaningar för att nå spetskunskaper i ämnet – ska få en gedigen undervisning med hög kvalité!

I takt med att vår skola växer söker vi nu fler lärare inför hösten 2023. Vi söker lärare som vill göra positiv skillnad till varje elev och som uppskattar ordning och reda.

Vem är du?

Vi söker en skicklig, drivande och engagerad legitimerad lärare som liksom vi, brinner för att göra positiv skillnad för olika typer av elever – både de som är i behov av särskilt stöd och de som behöver stora utmaningar. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du är en person som från djupet av ditt hjärta brinner för att ge ungdomar en god start i livet. Du är en god ledare och förebild som ger eleverna den inspiration de behöver för det goda lärandet. Du har lärarbehörighet för högstadiet. Med god didaktisk förmåga, goda ämneskunskaper, en tydlig struktur och med en varierad undervisning som är anpassad utifrån den enskilde eleven skapar du de bästa förutsättningarna för att varje enskild elev ska nå sin fulla potential. Du ser dokumentation och bedömning av elevernas kunskapsutveckling som en självklar del i ditt arbete.

Vi söker lärare med följande ämneskombinationer:

·         Slöjd textil och trä- och metall

·         SO

·         Matematik/NO

·         Svenska/Engelska

·         Idrott

·         Hem- och konsumentkunskap

Tjänsterna har inledningsvis varierande tjänstgöringsgrader beroende på ämne och eventuell ämneskombination. Tillträde i början av augusti 2023.

Något av det vi erbjuder:

·       En verksamhet där individuell och kollektiv kompetensutveckling är högsta prioritet. Vi erbjuder två karriärspår: ett pedagogiskt/didaktiskt- och ett ledarskapsspår.

·       En närvarande skolledning med en tydlig pedagogisk idé som tillsammans med lärarkåren arbetar mot ambitiösa mål.

·       Friskvårdsbidrag

·       Pedagogisk lunch

Låter det som spännande uppdrag, som passar dig? Läs mer om oss på: www.raoulwallenbergskolan.se

För att arbeta inom skola krävs ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister. Du beställer blanketten på följande länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Ansökan

Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV och personliga brev. Välj det ämne som du undervisar i. Skicka din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer kommer genomföras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 28 februari 2023.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Carl Liwell på 076-114 89 35, carl.liwell@rws.se

Vi undanber oss all kontakt från personal- och rekryteringsföretag.

Dela detta jobb

logga
Raoul Wallenbergskolan i Lidköping söker grundskollärare åk 7-9

Raoul Wallenbergskolorna AB